Programmer2004 9 Opublikowano 13 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2017 (edytowane) Witam. Chciałbym przedstawić mój kolejny program, a mianowicie JUEFE. Służy on do rozpakowywania kopii kaset zapisanych w formacie UEF (Unified Emulator Format) i wykorzystujących kasetowy system plików stworzony dla komputerów Acorn Electron. Działanie jest bardzo proste. Wybieramy źródłowy plik UEF oraz ścieżkę docelową. Następnie przyciskiem Extract pliki z kasety zostaną wypakowane do podanego folderu. Istotną kwestią jest to, iż pliki są numerowane od 0 do (ilość plików - 1). Otóż kasety komputerów Acorn Electron nie pozwalają na swobodne przeskakiwanie po ich zawartości, w związku z czym dane muszą być uporządkowane. Screen: Download: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Skan: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 16 sierpnia 2017 przez Programmer2004 Polski Sześcian i bopke 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski Sześcian 93 Opublikowano 28 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2017 Emm... Aham.... Nie... Ale na serio... Nie... Nie wiem co z tym zrobić #TenJedyny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Programmer2004 9 Opublikowano 28 sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2017 11 minut temu, Polski Sześcian napisał: Emm... Aham.... Nie... Ale na serio... Nie... Nie wiem co z tym zrobić Z początku planowałem to narzędzie głównie dlatego, że będę za jakiś czas tworzył emulator Acorn Electrona. A teraz to mam inne zdanie, że będzie ładowanie bezpośrednio z plików UEF. Więc można powiedzieć, że program jest bezużyteczny. ;P Polski Sześcian 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bopke 359 Opublikowano 28 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2017 Użyć to nie użyję, ale szanuję za samo to, że Ci się chce coś takiego tworzyć i rozwijać Powodzenia z projektem! Programmer2004 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Programmer2004 9 Opublikowano 29 sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2017 22 godziny temu, bopke napisał: Użyć to nie użyję, ale szanuję za samo to, że Ci się chce coś takiego tworzyć i rozwijać Powodzenia z projektem! Dzięki wielkie. bopke 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordYu 296 Opublikowano 2 października 2017 Udostępnij Opublikowano 2 października 2017 Ten temat został przeniesiony do kosza! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi