piotrus131102 37 Opublikowano 13 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2017 Cześć! Potrzebuje jednej małej pomocy, lecz tu jest sprawa do @PoweredDragonCzy dodasz opcje ujeżdżania petow? jeśli jest taka możliwość oczywiście - / Zapłacę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kapi. 332 Opublikowano 13 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2017 on right click: clicked entity is not player: make player ride clicked entity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 piotrus131102 37 Opublikowano 13 sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2017 @esej tyle to wiem, ale rozchodzi się żeby gracz mógł tylko na swoim pecie jeździć, sprawę zostawiłem Dragonowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kapi. 332 Opublikowano 13 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2017 (edytowane) W internecie jest skrypt na pety nawet na tym forum czy to tak trudno poszukać? Zostawiłeś jemu, lecz forum nie jest tylko jego (no chyba, że jest ) //OFC> jest. A ta k serio to robiłem piotrusowi skrypt na pety, itd. Napisał temat, bo miałem zablokowany komunikator; sam temat do zamknięcia Edytowane 13 sierpnia 2017 przez PoweredDragon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 piotrus131102 37 Opublikowano 13 sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2017 ale on mi robił skrypt na pety, które dają m.in levelowanie petów, przez to dostajesz pkty i możesz dodawać w siłę, w hp, w unik itp. kapi. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1014 Opublikowano 13 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2017 Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
piotrus131102 37
Cześć!

Potrzebuje jednej małej pomocy, lecz tu jest sprawa do @PoweredDragon
Czy dodasz opcje ujeżdżania petow? jeśli jest taka możliwość oczywiście
- / Zapłacę
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi