Mam pytanie czy da się zrobić skrypt który napisze na czacie wiadomość np. "Kliknij po diaxa -->> click<<--" i po kliknięciu na ten fragment tekstu (click) da nam diaxa (oczywiście robię to do bardziej zaawansowanego skryptu niż klikanie po diaxa ale to tylko przykład) chciałbym wiedzieć czy da się coś takiego zrobić w skrypcie czy jest na to plugin lub można zrobić to w command bloku jeżeli jest na to plugin to proszę podajcie mi link do niego jak można zrobić to w skrypcie to niech ktoś napiszę jak lub poda skrypt a jeżeli w command bloku to też niech da komendę. Z góry dziękuje za pomoc! ps.(Potrzebne na teraz!)
Pytanie
RubY 0
Mam pytanie czy da się zrobić skrypt który napisze na czacie wiadomość np. "Kliknij po diaxa -->> click<<--" i po kliknięciu na ten fragment tekstu (click) da nam diaxa (oczywiście robię to do bardziej zaawansowanego skryptu niż klikanie po diaxa
ale to tylko przykład) chciałbym wiedzieć czy da się coś takiego zrobić w skrypcie czy jest na to plugin lub można zrobić to w command bloku jeżeli jest na to plugin to proszę podajcie mi link do niego jak można zrobić to w skrypcie to niech ktoś napiszę jak lub poda skrypt a jeżeli w command bloku to też niech da komendę. Z góry dziękuje za pomoc! ps.(Potrzebne na teraz!)
Edytowane przez RubYOdnośnik do komentarza
https://skript.pl/temat/20630-tekst-na-kt%C3%B3ry-wykonuje-komend%C4%99/Udostępnij na innych stronach
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi