JanekMaSkrypta_ 117 Opublikowano 7 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2017 (edytowane) Spoiler Proszę o usuniecie tematu Edytowane 8 sierpnia 2017 przez Mr Janek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HcLand 15 Opublikowano 8 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2017 Powiedz mi tylko po co robic skrypt na cos,co jest w pluginie i w dodatku proste w uzytku? 2/10 jaku49 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaku49 690 Opublikowano 8 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2017 To coś nie ma sensu. W pluginie ma o wieleeee więcej opcji niż to tylko LPM bo prawy było za trudno napisać tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi. 332 Opublikowano 8 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2017 (edytowane) Tutaj nawet nie mogę dać like'a za chęci , bo kto tylko chce może napisać taki skrypt... Moja ocena to jest: 2/10 I raczej powinieneś się z tego cieszyć , bo w komendzie /postaw dales <item type> , a wstawiles set ... to arg Ogółem nie wiem czemu każdy pisze arg, arg-1 etc... przecież taki skrypt nie wygląda estetycznie... Gdyby nie to , że ustawiłeś maksymalną ilość bloków (gdzie to wcale nie potrzebne z racji, iż może ktoś mieć bardzo dobry serwer dużą ilość ramu etc... i to nie wywali mu serwera) oraz to, że zrobiles komendę /wand zamiast //wand to byłoby I TAK NIE OKEJ!! By the way... Sama nazwa skryptu wskazuje , że powinien to być bardzo dobry skrypt , lecz jest to "PLUGIN" tyle , że nie twój... Powiem w skrócie... Usuń to i napisz coś lepszego! Spoiler dlatego gdybyś to opublikował na jakimś forum typu spigotMC podejrzewam , że usunęli by Ci konto Edytowane 8 sierpnia 2017 przez esej Poprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi 1 337 Opublikowano 8 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2017 Ten temat został przeniesiony do kosza! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi