Skocz do zawartości

Co przewidują gracze w minecraft 1.13

sworip
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Wiele kanałów na YT zaczęło nagrywać materiały o minecraft 1.13. Niektóre z nich są przepuszczeniami typu kolorowe trap doorsy a inne czymś typu prośba, jednak chyba bardziej tu pasują tu słowa marzenia graczy. Gdyż to że do nowego minecrafta zostanie dodana chociaż jedna z tych rzeczy wynosi 1% a może nawet mniej. Jednak wiemy na pewno że Mojang zechcę odnowić tekstury bloków i poprawić ich jakość. Moim zdaniem puki co są jak najbardziej na "+" jednak wielu osobom nie podobają się nowe tekstury bloku diamentu oraz emeraldu. Niby im się nie podoba jednak tekstury te mimo wszystko są lepsze od tych co mamy teraz. Pozostaje jeszcze jednak rzecz Mojang powiedział że zechcą połączyć wszystkie platformy minecrafta w jedną serwerownie [Tak sobie to tłumacze] w takim sensie że jeżeli ktoś gra na tel. a inna osoba na pc będą mogły zagrać razem nie ważne z jakiego  urządzenia. Tu pojawia się kolejne pytanie czy mojang odnowi silnik minecrafta z javy na nowszy? Według nich nowy minecraft będzie mieć z tym problemu [z silnikiem javy] co spowoduje lagi nawet na świecie singiel player. Odnowienie silnika moim zdaniem było by innowacją ponieważ nie ukrywajmy silnik javy nie nadaję się najlepiej do tworzenia takiej gry jaką jest mc, jednak jak wtedy by wyglądał minecraft czy coś by się zmieniło w interfejsię lub innych rzeczach? Czekam na wasze wypowiedzi :) 

1. Nie mojang tylko microsoft (chyba) chce połączyć te wersje minecrafta

2. Oni chcą połączyć telefony, konsole, wersje windows 10 edition i inne wszystkie wersje (jeśli są) niż minecraft java edition...

Edytowane przez McKoxu

Dnia 7.08.2017 o 16:51, McKoxu napisał:

1. Nie mojang tylko microsoft (chyba) chce połączyć te wersje minecrafta

2. Oni chcą połączyć telefony, konsole, wersje windows 10 edition i inne wszystkie wersje (jeśli są) niż minecraft java edition...

Naucz się czytać bo napisałem napisałem że jest to przykład a co do 1. punktu to mojang powiedział na mineconie :P

• Ixidi zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...