Kewin7 42 Opublikowano 7 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2017 (edytowane) Hej, witam was w pierwszym wpisie na blogu, dziś przedstawię wam 3 najlepsze serwery pvp (moim zdaniem) . 3. McPlay Spoiler McPlay.pl Wersje: 1.8-1.12 Krótki opis: Mój ulubiony serwer na którym można mnie często spotkać, w tym blogu opisuje tryb PvP z kitami. Zalety: Fajne mapy, Brak lagów, Aktywna i pomocna administracja. Zakazane makro , Nowe wersje minecraft. Wady: Nawet duża liczba cheaterów, Antycheat wyrzuca czasem graczy bez cheatów. 2. ColdNetwork Spoiler play.coldnetwork.net Wersje: 1.7-1.8 Krótki opis: Amerykański serwer PvP no premium, ma między innymi tryby: Practice i kitmap. Zalety: Brak lagów, Brak cheaterów, Pomocna administracja, Dużo graczy. Zakazane makro Wady: Stare wersje minecraft, Głównie gra się na poty (dla niektórych wada) 1. CentrumPvP Spoiler Centrumpvp.pl Wersje: 1.7-1.12 Krótki opis: Polski serwer pvp na którym są między innymi: Castle, Pvp, XvxX. Zalety: Dużo graczy, Brak lagów, Wejdziesz na prawie każdej wersji minecraft, Mało cheaterów, Nawet dobry antycheat Wady: Makro dozwolone, Mało administracji. Dzięki za przeczytanie, następny wpis na blogu pojawi się za kilka dni. () Edytowane 7 sierpnia 2017 przez Kewin7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peridot 507 Opublikowano 7 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2017 (edytowane) Ale makro jest bardzo fajne A i chyba nie powinno być pierwszym blogu tylko pierwszym wpisie na blogu Edytowane 7 sierpnia 2017 przez McKoxu Kewin7 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kewin7 42 Opublikowano 7 sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2017 (edytowane) 3 minuty temu, McKoxu napisał: Ale makro jest bardzo fajne A i chyba nie powinno być pierwszym blogu tylko pierwszym wpisie na blogu 1. Ja nie lubie makra 2. Mój błąd. Edytowane 7 sierpnia 2017 przez Kewin7 Poprawilem, teraz pisze w pierwszym wpisie na blogu, pozdrawiam. //Kewin7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varter 65 Opublikowano 7 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2017 Podoba mi się tylko raczej DLA mnie nie przydatne, bo mam Premium :P. A co do wad serwerów. Jak byś opracował, pewnie znalazł byś więcej wad. Kewin7 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kewin7 42 Opublikowano 8 sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2017 21 godzin temu, Varter napisał: Podoba mi się tylko raczej DLA mnie nie przydatne, bo mam Premium :P. A co do wad serwerów. Jak byś opracował, pewnie znalazł byś więcej wad. Na wszystkie serwery mozna wejsc rowniez na premium . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrejzolekPRO 598 Opublikowano 9 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2017 Moim zdaniem serwery nonpremium, które nie posiadają blazinga (albo innej paczki antycheat) są robione bezsensu, czyli taki CentrumPVP. Żaden antycheat nie jest w stanie wykryć graczy czy posiadają cheaty w 100%. Na blazinga nie ma publicznych obejść, a nawet prywatnych jest bardo mało. Moim zdaniem topka powinna przestawiać się tak: > 1 - PVPBonsko. > 2 - strafe.us > 3 - kohi.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi. 332 Opublikowano 9 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2017 mcplay.pl - serwer na którym możesz spędzić swoje najpiękniejsze chwile życia. Kewin7 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi