MistrzPiter77 3 Opublikowano 4 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2017 Prosiłbym o napisanie mi skriptu na usunięcie graczowi itemów z eq wyczytując ilość i nazwę itemu ze zmiennych! Dziękuje z góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kaol48s 211 Opublikowano 4 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2017 ale w jakim sensie mam usunąc ity graczowi i je zapisać czy co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MistrzPiter77 3 Opublikowano 4 sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2017 (edytowane) tak aby ich nie było bo remove {_ilosc} {_item} player's inventory nie działa Ps. Sory za błąd ale nie pamiętam. Edytowane 4 sierpnia 2017 przez MistrzPiter77 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 kapi. 332 Opublikowano 5 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2017 set {_toRemove-amount} to (ILOSC [moze byc tu zmienna bez procentow]) set {_toRemove-item} to PRZEDMIOT set {_toRemove} to "%{_toRemove-amount}% %{_toRemove-item}%" remove "%{_toRemove}%" from player's inventory Powinno działać. pation 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MistrzPiter77 3
Prosiłbym o napisanie mi skriptu na usunięcie graczowi itemów z eq wyczytując ilość i nazwę itemu ze zmiennych!
Dziękuje z góry
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi