pozdrawiamXD 0 Opublikowano 28 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2017 (edytowane) Tak jak w temacie sprzedam plugin na rusta. Więcej info na pw. Plugin jest prawie identyczny jak na serwerze mcrust. Kilka rzeczy jest tylko zmienione Skype: mattias1951 Steam: http://www.steamcommunity.com/id/sertie_new/ Cena: 30zł PSC ==================================== FILMIK Z NOWEJ WERSJI PLUGINU: Edytowane 18 sierpnia 2017 przez pozdrawiamXD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usunięty#6560 6 Opublikowano 30 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2017 (edytowane) ja kupie za 50psc edit: ale można zmienić w wiadomościach to mcrust?? i jakiś config jest? Edytowane 30 lipca 2017 przez Wasza Chmura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdrawiamXD 0 Opublikowano 31 lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2017 (edytowane) tak prawie wszystko można zmieniać nawet nazwy itemow w gui, tab itp napisz na skype: mattias1951 to się dogadamy i ci pokaże cały config i plugin. // dodalem filmik z nowej wersji pluginu Edytowane 31 lipca 2017 przez pozdrawiamXD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodziusiu 2 Opublikowano 31 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2017 kupie za 30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meksa 88 Opublikowano 31 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2017 Widzę że się postarałeś/napracowałeś dobra robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bananowiec 23 Opublikowano 31 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2017 A ten dach ze słomy to ma się trzymać sam z siebie, czy jakas wieksza sila grawitacji?... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdrawiamXD 0 Opublikowano 31 lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2017 54 minuty temu, Bananowiec napisał: A ten dach ze słomy to ma się trzymać sam z siebie, czy jakas wieksza sila grawitacji?... coo? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peridot 512 Opublikowano 31 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2017 3 godziny temu, pozdrawiamXD napisał: coo? xD Mu chodziło o to że w prawdziwym życiu takie coś nie mogło by istnieć xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bananowiec 23 Opublikowano 1 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2017 Dodaj filary do planu budowy, schody też są dziwnie zrobione [widać po wideo jak wchodziłeś], a tak to gicio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usunięty#6560 6 Opublikowano 1 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2017 kupie za 30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdrawiamXD 0 Opublikowano 1 sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2017 (edytowane) @Wasza Chmura to napisz na skype albo steam i sie dogadamy ;d Edytowane 1 sierpnia 2017 przez pozdrawiamXD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STEINER 60 Opublikowano 1 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2017 Czy mi się zdaję czy to dokładnie to samo co dał sunny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdrawiamXD 0 Opublikowano 2 sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2017 13 godzin temu, SkQuerY napisał: Czy mi się zdaję czy to dokładnie to samo co dał sunny? A wiesz, że sunny dodał licke i plugin zakodował? Ja rozjaśniłem trochę kod + usunąłem licke + naprawiłem niektóre bugi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROXEN 1 Opublikowano 6 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2017 (edytowane) Plugin nie jest twojej wlasnosci Autor nie zezwala na publikacje / sprzedawanie tego pluginu Plugin jest wlasnosci: spook1998 Forum nie zezwala na piractwo temat powinien byc zamkniety. @Meksa To nie jego plugin @PROXEN 24h na podaniem dowodów w przeciwnym razie leci warn. //Michma Edytowane 18 sierpnia 2017 przez Kurotsuwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrejzolekPRO 600 Opublikowano 22 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2017 (edytowane) Dnia 8/7/2017 o 00:04, PROXEN napisał: Plugin nie jest twojej wlasnosci Autor nie zezwala na publikacje / sprzedawanie tego pluginu Plugin jest wlasnosci: spook1998 Forum nie zezwala na piractwo temat powinien byc zamkniety. @Meksa To nie jego plugin @PROXEN 24h na podaniem dowodów w przeciwnym razie leci warn. //Michma Dzisiaj na lajwie u spok'u ok. 22 zapytaj się go na chacie, na wcześniejszym wyjaśniał to i pokazał dowody. Edytowane 22 sierpnia 2017 przez KrejzolekPRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrPatryk07 45 Opublikowano 19 września 2017 Udostępnij Opublikowano 19 września 2017 ktoś kupił? ktoś potwierdzi ? bo moze jestem zainteresowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FLUDER 24 Opublikowano 21 września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 września 2017 @MrPatryk07 Mam identyczną wersję, kieruj się na mail'a: [email protected] powiedzmy że sprzedam ci ją trochę taniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrPatryk07 45 Opublikowano 21 września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 września 2017 skąd mam mieć pewnosc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FLUDER 24 Opublikowano 21 września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 września 2017 @MrPatryk07 mogę ci to udowodnić w dowolny sposób np. ssy itp kieruj się na mail'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neexipl 21 Opublikowano 22 września 2017 Udostępnij Opublikowano 22 września 2017 Plugin nie jest wasza własnością wiec wstydzilibyście się brać za to pieniądze w dodatku ze jest on za darmo udostępniony w internecie (nie wiem czy autor w ogóle wyraził zgodę aby go upubliczniać). MrPatryk07 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi