bodziusiu 2 Opublikowano 10 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2017 (edytowane) chodzi oto że gdy klikniemy w slot tam gdzie mamy szybki krafting np. slot0 slot1 slot2 slot3 =item to chodzi oto że jak klikniemy w slot2 to otWorzy się skrzynka dalej umiem proszę o szybkie zrozumienie sam nie wiem jak to napisac a i jeszcze wait 1 second display "&4&lMC&f&lRUST &8› &5&lTrwa Kraftowanie!" on bossbar with 20 percent by 3 seconds for player wait 1 second display "&4&lMC&f&lRUST &8› &5&lTrwa Kraftowanie!" on bossbar with 10 percent by 3 seconds for player dlaczego nie pokazuje mi wiadomości i effekt Edytowane 10 lipca 2017 przez Michma1707 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _Of3k 278 Opublikowano 10 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2017 on inventory click: if clicked slot is 2: #dalszy kod Potrzebujesz dodatku Skellett. Jeżeli nie działa to poinformuj mnie o tym :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bodziusiu 2 Opublikowano 10 lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2017 (edytowane) 24 minuty temu, _Of3k napisał: on inventory click: if clicked slot is 2: #dalszy kod Potrzebujesz dodatku Skellett. Jeżeli nie działa to poinformuj mnie o tym :). ej bo nie mogę znalesc tego pl a bez pl to slot jest błąd a na 2 odp ? wait 1 second display "&4&lMC&f&lRUST &8› &5&lTrwa Kraftowanie!" on bossbar with 20 percent by 3 seconds for player wait 1 second display "&4&lMC&f&lRUST &8› &5&lTrwa Kraftowanie!" on bossbar with 10 percent by 3 seconds for player dlaczego nie pokazuje mi wiadomoc i efekt Edytowane 10 lipca 2017 przez bodziusiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Polski Sześcian 94 Opublikowano 10 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2017 Popraw ortografie bo nic nie rozumiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bodziusiu 2 Opublikowano 10 lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2017 (edytowane) 16 minut temu, Polski Sześcian napisał: Popraw ortografie bo nic nie rozumiem Masz tak jak klikasz e szybki krafting 4 sloty i ten 3 slot licząc od góry jeżeli się na niego kliknie to ma się otfożyć skrzynia a 2 błąd wait 1 second display "&4&lMC&f&lRUST &8› &5&lTrwa Kraftowanie!" on bossbar with 20 percent by 3 seconds for player wait 1 second display "&4&lMC&f&lRUST &8› &5&lTrwa Kraftowanie!" on bossbar with 10 percent by 3 seconds for player nie pokazuje mi wiadomości i nie mam efektu Edytowane 10 lipca 2017 przez bodziusiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kurotsuwa 149 Opublikowano 10 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2017 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
bodziusiu 2
chodzi oto że gdy klikniemy w slot tam gdzie mamy szybki krafting np. slot0 slot1
slot2 slot3 =item
to chodzi oto że jak klikniemy w slot2 to otWorzy się skrzynka dalej umiem
proszę o szybkie zrozumienie sam nie wiem jak to napisac
a i jeszcze
wait 1 second
display "&4&lMC&f&lRUST &8› &5&lTrwa Kraftowanie!" on bossbar with 20 percent by 3 seconds for player
wait 1 second
display "&4&lMC&f&lRUST &8› &5&lTrwa Kraftowanie!" on bossbar with 10 percent by 3 seconds for player
dlaczego nie pokazuje mi wiadomości i effekt
Edytowane przez Michma1707Odnośnik do komentarza
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi