Luki133q 1 Opublikowano 9 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2017 Witam! Napisałem skript lecz jest 1 błąd. Nie mogę usunąć citizensów. Posiadam dodatek SKRayFall. O to co mi nie działa: every 7 seconds: loop all players: create citizen named "&4%loop-player%|ANTYAURA" 3 above loop-player wait 3 ticks select citizen %loop-player%|ANTYAURA I dalej nie wiem co mam napisać. Coś remove citizen czy coś. Jak by ktoś mógł to by podesłał gotowe. PROSZĘ O POMOC! PS. źle zrobiłem też to select citizen. Potrzebuję na jutro! Dam like'a (y) jaku49 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LordYu 296 Opublikowano 10 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2017 Jak chcesz usunąć danego NPC możesz to zrobić poprzez konsolę execute console command "npc remove [Tutaj twoja nazwa NPC]" Dodatkową opcją może być także usunięcie wszystkich NPC [nie używaj jeżeli masz NPC potrzebujesz] execute console command "npc remove all" Ewentualnie z randomową nazwą możesz użyć prostego sposobu praw z Pex'a execute console command "pex user %loop-player% add citizens.*" execute player command "npc remove %loop-player%| ANTYAURA" execute console command "pex user %loop-player% remove citizens.*" Da Ci to opcję nadania prawa graczowi do tworzenia NPC i jego usuwania, prawo nadaje się i usuwa w przeciągu jednej sekundy, więc nie martw się że ktoś wykona jakąś komendę dodatkową w tym czasie kapi. i Luki133q 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Polski Sześcian 93 Opublikowano 11 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2017 (edytowane) delete citizen named "%loop-player%|ANTYAURA" lub remove citizen named "%loop-player%|ANTYAURA " albo jeśli ci nie zadziała... to nie wiem.... @JPablo ale wtedy u gracza będzie widać wiadomość z pluginu. //Jest plugin Message Container który może zablokować owe komendy, więc bez problemu można używać kodu ~JPablo Edytowane 11 lipca 2017 przez JPablo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Luki133q 1
Witam!
Napisałem skript lecz jest 1 błąd. Nie mogę usunąć citizensów. Posiadam dodatek SKRayFall. O to co mi nie działa:
every 7 seconds:
loop all players:
create citizen named "&4%loop-player%|ANTYAURA" 3 above loop-player
wait 3 ticks
select citizen %loop-player%|ANTYAURA
I dalej nie wiem co mam napisać. Coś remove citizen czy coś. Jak by ktoś mógł to by podesłał gotowe.
PROSZĘ O POMOC!
PS. źle zrobiłem też to select citizen.
Potrzebuję na jutro! Dam like'a (y)
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi