Bóg 0 Opublikowano 7 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2017 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Nie przebierając za dużo w słowa mam problem nie chce użyć essentials do konfiguracji chat wole w sk konfiga chat mam w sk jak widać powyżej i nie mam pojęcia czemu na chat wyskakują <>. Proszę o odp! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Meksa 88 Opublikowano 7 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2017 9 minut temu, Bóg napisał: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Nie przebierając za dużo w słowa mam problem nie chce użyć essentials do konfiguracji chat wole w sk konfiga chat mam w sk jak widać powyżej i nie mam pojęcia czemu na chat wyskakują <>. Proszę o odp! W essentials przy essentials chat masz <displayname > coś takiego i usun te <> Bahbros 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bóg 0 Opublikowano 7 lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2017 Koleś nie potrafisz czytać ,,nie chce użyć'' essentialss bo robię autorki serwer ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Meksa 88 Opublikowano 7 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2017 To nie usuniesz tego proste Bahbros 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#3468 229 Opublikowano 7 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2017 (edytowane) jezeli nie masz to wgraj essentialschat, potem wejdz w config.yml essentails`a i odszukaj format: '<{DISPLAYNAME} {MESSAGE}>' zmien na format: '{DISPLAYNAME} {MESSAGE}' u mnie byla to 185 linijka edit jak chcesz skrypt to musisz zrobic "wlasny chat" cos na wzor on chat: cancel event if player has permission "jakas.chat": send "[admin]%player% %message%" to all players stop else: if player has permission "gracz.chat": send "[gracz]%player% %message%" to all players stop Edytowane 7 lipca 2017 przez Sewer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bóg 0 Opublikowano 7 lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2017 (edytowane) -,- wole opcje skryptu ;p//Błąd ortograficzny ~Myszak Edytowane 7 lipca 2017 przez Myszak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 598 Opublikowano 7 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2017 (edytowane) 3 godziny temu, Bóg napisał: -,- wole obcje skryptu ;p//Błąd ortograficzny ~Myszak Musisz zmienic kod skryptu. Podaj cały kod a ci pomoge. Edytowane 7 lipca 2017 przez Myszak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bóg 0 Opublikowano 7 lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2017 Ten co jest na ss lub napisz nowy ale żeby był taki jak powyżej kolorki i tagi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LordYu 296 Opublikowano 7 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2017 Groups w ESS często się psuje (wiem bo mam ten sam problem ) Nie stosuje Ci on opcji grupowej lecz zwykły format ogólny. Jeżeli chcesz wykorzystać skrypt: on chat: if player has permissions "ranga.admin": broadcast "&6[&4Administrator&6] &3%player%: message" else: if player has permissions "ranga.mod": broadcast "&6[&4Moderator&6] &3%player%: message" else: if player has permissions "ranga.gracz": broadcast "&f[&a&lGracz&f] &f%player%: message" To jest przykład, permisje muszą być bo służą jako "odnośnik" do rangi, (był gdzieś kod który wyświetlał prefix zapewne z pexa, ale nie wiem gdzie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SzymoonDev 21 Opublikowano 8 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2017 (edytowane) Zamiast %player% można użyć %displayname%, w pexie ustawić prefixy i na chacie będzie się wyświetlać ranga, gracz i wiadomość, bo pex podmienia chat Edytowane 8 lipca 2017 przez SzymoonDev Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bóg 0 Opublikowano 8 lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2017 (edytowane) Nie chodzi mi o skrypt na rangi chodzi mi o usunięcię tych znaków z chat : <> bez użycia essentialsu. Edytowane 8 lipca 2017 przez Bóg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SzymoonDev 21 Opublikowano 9 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2017 To usuń essentials i zastosuj skrypt który masz podany wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Meksa 88 Opublikowano 9 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2017 14 godzin temu, Bóg napisał: Nie chodzi mi o skrypt na rangi chodzi mi o usunięcię tych znaków z chat : <> bez użycia essentialsu. Przecież @JPablo podał ci przykład żeby nie mieć tych <> zrób skrypt i nie będziesz miał proste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bóg 0 Opublikowano 9 lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2017 ten wyświetla ogłoszenie z rangą i nickiem a podstawowy nicki z rangą pod spodem i tak <ranga nick> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Evolve_x3 37 Opublikowano 9 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2017 Podaj konfiguacje essentials. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bóg 0 Opublikowano 9 lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2017 (edytowane) HerrosPL ja nie używam essentials bo to [ciach] //Michma xd Edytowane 9 lipca 2017 przez Michma1707 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Evolve_x3 37 Opublikowano 9 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2017 W takim razie co odpowiada za ten czat? Podaj skrypt który obsługuje Ci ten czat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bóg 0 Opublikowano 9 lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2017 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Evolve_x3 37 Opublikowano 9 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2017 To jest skrypt w Yml ? Czy jakiś plugin? Podaj listę pluginów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Slodziaczek 3 Opublikowano 9 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2017 (edytowane) W configu Essentials w zakładce EssentialsChat musisz to zmienić. Innej opcji nie ma. Edytowane 9 lipca 2017 przez Slodziaczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Meksa 88 Opublikowano 9 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2017 (edytowane) Godzinę temu, Bóg napisał: HerrosPL ja nie używam essentials bo to [ciach] //Michma xd Essentials "[ciach]" proszę cię napisz lepszy plugin @Meksa następnym razem za wulgaryzm, nawet w cudzysłowiu, będzie warn //Michma Edytowane 9 lipca 2017 przez Michma1707 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Bóg 0
Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
Nie przebierając za dużo w słowa mam problem nie chce użyć essentials do konfiguracji chat wole w sk konfiga chat mam w sk jak widać powyżej i nie mam pojęcia czemu na chat wyskakują <>.
Proszę o odp!
33 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi