kosa212 13 Opublikowano 6 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2017 Bardzo poszukuje Hosting do serwera.Bardzo bym prosił jak ktoś by podał dobry hosting serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BoeingC135 26 Opublikowano 6 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2017 pukawka/lvlup/titanaxe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kapi. 332 Opublikowano 6 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2017 (edytowane) nie wtrącam się , bo każdy ma swoją opinie dlatego moja opinia o wyższych hostingach to po prostu totalny [ciach] , hostingi zrobione pod hajs coś typu freeservers.. Z mojego doświadczenia najlepszy hosting to jest crafthost pakiet emerald. żaden enderchest czy lvlup tylko crafthost. Pozdrawiam. Edytowane 6 lipca 2017 przez PoweredDragon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kosa212 13 Opublikowano 6 lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2017 te co podałeś BoeingC123 te hostingi są do kitu bo już jest wcześniej używałem a co podałeś esej hosting Crafthost do dobry hosting i to dlatego masz + jaku49 i kapi. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1 014 Opublikowano 6 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2017 Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kosa212 13
Bardzo poszukuje Hosting do serwera.Bardzo bym prosił jak ktoś by podał dobry hosting serwera.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi