NEEXowy 0 Opublikowano 29 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2017 Siema , uczę się pisać skrypty i od dawna próbuję dodać opcje włączania/wyłączania dropu danego surowca w gui, lecz mi nie wychodzi :(. Jest tu jakaś dobroduszna osoba która pomoże rozwiązać mi mój problem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LordYu 296 Opublikowano 29 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2017 tworzysz GUI to wiesz jak Dodajesz 2 komendy które odblokują drop Masz na to 2 sposoby format slot 0 of playe with 1 iron ore named "Drop: &cWyłączony" to run "drop zelazo" command /drop zelazo: executable by: console trigger: if {drop.zelazo} is false: set {drop.zelazo} to true else: set {drop.zelazo} to false on mine: if event-block is iron ore: if {drop.zelazo} is false: cancel event send "Drop wylaczony" else: stop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
NEEXowy 0
Siema
, uczę się pisać skrypty i od dawna próbuję dodać opcje włączania/wyłączania dropu danego surowca w gui, lecz mi nie wychodzi :(. Jest tu jakaś dobroduszna osoba która pomoże rozwiązać mi mój problem
?
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi