sworip 50 Opublikowano 29 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2017 (edytowane) Witam mam problem z zrobieniem expienia konta w sk tutaj macie kod: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Jeżeli ktoś wie o co chodzi prosił bym o poprawienie tego będę wdzięczny Edytowane 1 lipca 2017 przez sworip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ShaDy 1 Opublikowano 3 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2017 Podaj proszę błędy i wytłumacz dokładniej o co chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sworip 50 Opublikowano 3 lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2017 4 minuty temu, ShaDy napisał: Podaj proszę błędy i wytłumacz dokładniej o co chodzi Już nie ważne naprawiłem przed chwilą ale dzięki że chciałeś pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1014 Opublikowano 3 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2017 Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
sworip 50
Witam mam problem z zrobieniem expienia konta w sk
tutaj macie kod: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
Jeżeli ktoś wie o co chodzi prosił bym o poprawienie tego będę wdzięczny
Edytowane przez sworipOdnośnik do komentarza
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi