makskubicki1 0 Opublikowano 29 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2017 Witam, mam taki skrypt który ma za zadanie służyć jako menu w lobby (kod:Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!) i taki problem mam że gdy klikam lewym lub prawym przyciskiem myszy na tą szafę grającą w menu to nic się nie dzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ShadowEk 60 Opublikowano 29 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2017 to close then run Spróbuj tak zamiast "to run" A jeżeli to na górze co ci podałem nie działa to spróbuj tak: zamiast to run to close then run [execute player command "/mv tp %player% world"] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 makskubicki1 0 Opublikowano 29 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2017 @ShadowEk(Do pierwszej wiadomości) Teraz zamyka GUI i nic nie robi w dalszym ciągu. (do drugiej wiadomości) Gracz nie ma dostępu do takich komend trochę administracyjnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ShadowEk 60 Opublikowano 29 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2017 a permisje? czy dodałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 makskubicki1 0 Opublikowano 29 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2017 (edytowane) Tak, ale nie chce aby gracz miał taką permisję. A jak ja z tymi permisjami to robię to jest git więc spróbuję zrobić to z zamiast player to console @makskubicki1 nie oznacza się norbiego tylko zgłasza się post Edytowane 29 czerwca 2017 przez PoweredDragon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1 014 Opublikowano 29 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2017 Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
makskubicki1 0
Witam, mam taki skrypt który ma za zadanie służyć jako menu w lobby (kod:Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!) i taki problem mam że gdy klikam lewym lub prawym przyciskiem myszy na tą szafę grającą w menu to nic się nie dzieje.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi