Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

» | « Skript » | «

Jest to plugin umożliwiający wgrywanie skryptów na nasz serwer.

Plugin ten obsługuje rużne silniki serwera CraftBukkit, Spigot oraz innę plugin ten nie ma wyznaczonego silnika  pod działanie na serweże.

Plugin w zależności od wersji od naszego serwera musi mieć odpowiednią wersje wgraną na  nasz serwer w przeciwnym razie plugin nie będzie nam działał w pełni lub wogule.

Plugin posiada w sobię kilka ukrytych funkcji ( komęd ) które są niewidoczne.

Jeżeli osoba posiadająca wiedze na ten temat wykorzysta tę komęde to na serwerze może zostać wgrany BackDor i może doprowadzić to do zniszczenia serwera.

Jak wgrać skrypt ?, skrypt wgrywamy wchodząc w skript/skript i przerzucamy tam nasz plik z skryptem.

Gdy szukamy wersji pluginu by wgrać na serwer  to polecam wgrać też plugin skrypt  tego samego rodzaju np: silnik spigot to plugin też z strony spigota wtedy mamy pewność że plugin nam zadziała.

Plugin jest już wprowadzany na nowe wersje minecrafta 1.11.2 z tego co widziałem już jest.

https://skript.pl/temat/19491-%C2%BB-blog-%C2%AB-pluginy-1/

Plugin ten obsługuje różne silniki serwera CraftBukkit, Spigot oraz inne plugin ten nie ma wyznaczonego silnika  pod działanie na serwerze.
+ Na craftbukkicie w głównej mierze nie działa jak należy

Plugin w zależności od wersji (TUTAJ NIC NIE WSTAWIAMY) naszego serwera musi mieć odpowiednią wersje wgraną na nasz serwer w przeciwnym razie plugin nie będzie nam działał w pełni lub w ogóle.
Bzdura; Ja mam aktualnie na szmaciaku testowym na 1.11.2 zainstalowany skript na 1.7 i śmiga. :v

Plugin posiada w sobię kilka ukrytych funkcji ( komend ) które są niewidoczne.
A to spryciarze; chciałbym ich poznać.

Jeżeli osoba posiadająca wiedze na ten temat wykorzysta tę komendę to na serwerze może zostać wgrany Backdoor i może doprowadzić to do zniszczenia serwera.
No niestety nie. Jeśli osoba używająca mózgu bierze skrypt, to go sprawdzi.

Jak wgrać skrypt? Skrypt wgrywamy wchodząc w skript/scripts i przerzucamy tam nasz plik ze skryptem.

Gdy szukamy wersji pluginu by wgrać na serwer  to polecam wgrać też plugin skript  tego samego rodzaju np: silnik spigot to plugin też ze strony spigota wtedy mamy pewność że plugin nam zadziała.
Ty już lepiej nic nie polecaj, bo nawet nie wiesz jak się plugin nazywa. :v 

Plugin jest już wprowadzany na nowe wersje minecrafta 1.11.2 z tego co widziałem już jest.
Plugin jest już na 1.12, więc outdated info... Poza tym całe to zdanie jest błędne.

Reasumując; ten wpis na chwilę obecną klasyfikuje się w kategorii nieprofesjonalnego "nie znam się, ale się wypowiem". :v

Edytowane przez PoweredDragon
https://skript.pl/temat/19491-%C2%BB-blog-%C2%AB-pluginy-1/#findComment-132609

PoweredDragon zachowujesz się jak SzescianPl

I nie nadajesz się na administratora forum - dajesz za tzw. spam, jeżeli ktoś nie spamuje i utrudniasz pomoc graczom, usuwając komentarz, który nie zawiera spamu.

@SzymiGaming w jaki sposób niby zachowuję się jak SzescianPL? Przede wszystkim, pretensjonalny poziom wypowiedzi w stosunku do mnie (gdzie nie tobie oceniać, czy nadaję się na administratora, bo na temat administrowania żadnej wiedzy nie masz) nie pasuje do faktu iż poprawiłem/jedynie zwróciłem uwagę na twoje błędy, a usuwam spam tylko wtedy, gdy jest to spam. Polecam zaznajomić się z jego definicją, a także korzystać ze słownika, albowiem regulamin nakazuje używanie języka polskiego, którym twoje wypowiedzi się nie odznaczają.

Edytowane przez PoweredDragon
https://skript.pl/temat/19491-%C2%BB-blog-%C2%AB-pluginy-1/#findComment-132636

Dnia ‎29‎.‎06‎.‎2017 o 03:12, SzymiGaming napisał:

PoweredDragon zachowujesz się jak SzescianPl

I nie nadajesz się na administratora forum - dajesz za tzw. spam, jeżeli ktoś nie spamuje i utrudniasz pomoc graczom, usuwając komentarz, który nie zawiera spamu.

@SzymiGaming w jaki sposób niby zachowuję się jak SzescianPL? Przede wszystkim, pretensjonalny poziom wypowiedzi w stosunku do mnie (gdzie nie tobie oceniać, czy nadaję się na administratora, bo na temat administrowania żadnej wiedzy nie masz) nie pasuje do faktu iż poprawiłem/jedynie zwróciłem uwagę na twoje błędy, a usuwam spam tylko wtedy, gdy jest to spam. Polecam zaznajomić się z jego definicją, a także korzystać ze słownika, albowiem regulamin nakazuje używanie języka polskiego, którym twoje wypowiedzi się nie odznaczają.

Jaki SześcianPL??? Ja jestem @Polski Sześcian. Wiesz co?

Wnerwia twój język.... My tu piszemy po Polsku a twój język do tego się nie zalicza; wróć;

Teraz to dotyczące tematu :P 
Jestem @Polski Sześcian
Nie napisałeś gdzie pobrać, kto jest autorem, na jakiś silnikach działa i jeszcze jedno ode mnie. Plis! Poćwicz ortografie...

1. BackDor = BackDoor
2. Komęd = Komend
3. różne = różne
4. wogule = w ogóle
5. komędę = komendę
6.

Dnia ‎28‎.‎06‎.‎2017 o 16:14, SzymiGaming napisał:

Gdy szukamy wersji pluginu by wgrać na serwer  to polecam wgrać też plugin skrypt  tego samego rodzaju np: silnik spigot to plugin też z strony spigota wtedy mamy pewność że plugin nam zadziała.

Ej... Halo... Ale na stronie Spigota nie ma nawet Skript'a - chyba... I jeszcze coś... Hmm... Plugin skrypt... nie znam takiego. Chodziło Ci o Skript? Przemyśl to. A po za tym jak wgrasz na np. Spigot 1.7.10 Skript 2.2-dev29 to nie będzie działał.

7.

Plugin jest już na wersję Minecraft 1.12. Lecz teraz Skriptem zajmuje się Bensku, a nie seryjny Autor.
8. Skrypt się wrzuca do folderu /plugins/Skript/scripts - tak właściwie

skript/skript

9. Według mnie prowadzenie tego bloga nie ma sensu. Powody: Twoja ortografia, to co piszesz itd.

Edytowane przez Polski Sześcian
https://skript.pl/temat/19491-%C2%BB-blog-%C2%AB-pluginy-1/#findComment-133839

Nie należy @PoweredDragona porównywać do Sześciana.

Każdy człowiek o zdrowym rozsądku by poprawił te błędy.

Zastanów się.

Dostałeś bloga,to chociaż trzymaj się zasad ortograficznych, bo z naszej perspektywy, to to rezi. (I nie musisz mnie tu upominać kolego bo specjalnie tak napisałem ;) )

https://skript.pl/temat/19491-%C2%BB-blog-%C2%AB-pluginy-1/#findComment-133844

18 godzin temu, ByczekTV napisał:

Nie należy @PoweredDragona porównywać do Sześciana.

Każdy człowiek o zdrowym rozsądku by poprawił te błędy.

Zastanów się.

Dostałeś bloga,to chociaż trzymaj się zasad ortograficznych, bo z naszej perspektywy, to to rezi. (I nie musisz mnie tu upominać kolego bo specjalnie tak napisałem ;) )

@ByczekTV, on nigdy nie trzyma się zasad ortograficznych. Wiesz co? W pierwszym wpisie napisał że pisze pluginy. Nie wierze mu, iż jego ortografia jest głównym powodem.
SzymiGaming napisał 3 wpisy i w 3 wpisach PoweredDragon poprawiał mu ortografie xD

Edytowane przez Polski Sześcian
https://skript.pl/temat/19491-%C2%BB-blog-%C2%AB-pluginy-1/#findComment-133854

12 godzin temu, Polski Sześcian napisał:

@ByczekTV, on nigdy nie trzyma się zasad ortograficznych. Wiesz co? W pierwszym wpisie napisał że pisze pluginy. Nie wierze mu, iż jego ortografia jest głównym powodem.
SzymiGaming napisał 3 wpisy i w 3 wpisach PoweredDragon poprawiał mu ortografie xD

No to chłopak znany jest XD

No jasne, że nie ma szans na pisanie pluginów.

Ja bym wątpił w to, że sam pisze skrypty (o ile w ogóle pisze )

https://skript.pl/temat/19491-%C2%BB-blog-%C2%AB-pluginy-1/#findComment-133983

• 2 tygodnie później...

Dobrze, powiem tak.

To jest po prostu brzydkie. Nie ukrywam mojej krytyki na ten temat. Chodzi o estetykę pracy. Jestem zdziwiony, że osoba, która ma "17/18" lat, używa takiej ortografii (specjalnie w cudzysłowiu).

https://skript.pl/temat/19491-%C2%BB-blog-%C2%AB-pluginy-1/#findComment-135742

• Ixidi zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...