NorteX 16 Opublikowano 26 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2017 Witajcie, mam problem z napisaniem skriptu. Chce aby dodawał się przedmiot (np. diamond sword) razem z wielolinijkowym opisem (lorem), nazwą i enchantami (różnymi) Na wzór podam: (wyskakuje błąd) give 1 diamond sword named "&2BLA" with lore "I ZEBY BYL DWULIJKOWY..." (+ enchanty) to player wiem tylko nazwę. a co z lorem wielolinijowym i enchantami? Proszę podać przykład... Z góry thx za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hagernatu 8 Opublikowano 26 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2017 Give ilosc item named "x" with lore "x" of enchanty (pomiedzy enczantami and) to player Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanNiedzwiadek 170 Opublikowano 26 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2017 (edytowane) give 1(jeśli dajesz jeden miecz to nie jest potrzebna ta cyfra) diamond sword of sharpness 5 and fire aspect 2 named "&2BLA" with lore "Jedna linijka||Druga linijka||||Czwarta linijka ||||||Łapiesz" to player Daj lajka albo zginiesz w łagrach za niewdzięczność Edytowane 26 czerwca 2017 przez PanNiedzwiadek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NorteX 16 Opublikowano 26 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2017 Teraz, PanNiedzwiadek napisał: give 1(jeśli dajesz jeden miecz to nie jest potrzebna ta cyfra) diamond sword of sharpness 5 and fire aspect 2 named "&2BLA" with lore "Jedna linijka||Druga linijka||||Czwarta linijka ||||||Łapiesz" to player Dziękuje, łapię. I wiem że liczby nie muszę pisać przy 1 itemie, tylko napisałem aby żaden debil nie pomyślał że to w tym problem. Tak czy siak, dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1 014 Opublikowano 26 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2017 Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
NorteX 16
Witajcie,
mam problem z napisaniem skriptu.
Chce aby dodawał się przedmiot (np. diamond sword) razem z wielolinijkowym opisem (lorem), nazwą i enchantami (różnymi)
Na wzór podam: (wyskakuje błąd)
give 1 diamond sword named "&2BLA" with lore "I ZEBY BYL DWULIJKOWY..." (+ enchanty) to player
wiem tylko nazwę. a co z lorem wielolinijowym i enchantami? Proszę podać przykład...
Z góry thx za pomoc.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi