Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam zainteresowanych! 

Poszukuję sponsorów na otwarcie MEGA serwera survival (nie będę podawał tutaj zbytnio szczegółów bo nie chcę aby mój pomysł był skradziony na inny serwer)

Mam już prawie wykończonego TeamSpeak3 serwera, forum też już się robi, kilka autorskich skryptów też jest :) 

Administracja prawie cała, jedyne czego najbardziej potrzeba to dawki finansów na start serwera !

Serwer nie będzie tymczasowy, będzie trwał jak tylko będzie mógł :) Kilku YouTuberów będzie reklamować serwer ;) 

Niestety nie będę zdradzał tutaj więcej informacji ;) Jesteś zainteresowany/na pisz prywatną wiadomość :) 

Ps. Zawsze pytają się o wiek :) Mam 17 lat i mam na imię Adrian :D I tak, miałem już własne serwery, które okazywały się sukcesem ;) 

Edytowane przez Axd
https://skript.pl/temat/19414-poszukuj%C4%99-sponsor%C3%B3w-na-serwer-survival-112/

To Cię rodzice skarcili :v 

z19853319Q,Anna-Grodzka-w-reklamie-firmy

Choć biznes masz, to na co Ci kasa od nas :D haha

A tak poważnie teraz, ani nie opisałeś typu, ani nie podałeś odrobinki informacji

Skąd mam wiedzieć że twój pomysł to nie MEGA PVP albo MEGA SV+GILDIE 

Albo co gorsza EasyGów ekhem... EasyHc

Nie masz jeszcze nawet serwera gotowego? :v Masz Ts3, Forum niepełne i kilka skryptów

https://skript.pl/temat/19414-poszukuj%C4%99-sponsor%C3%B3w-na-serwer-survival-112/#findComment-132231

23 godziny temu, JPablo napisał:

A tak poważnie teraz, ani nie opisałeś typu, ani nie podałeś odrobinki informacji

Skąd mam wiedzieć że twój pomysł to nie MEGA PVP albo MEGA SV+GILDIE 

Albo co gorsza EasyGów ekhem... EasyHc

Nie masz jeszcze nawet serwera gotowego? :v Masz Ts3, Forum niepełne i kilka skryptów

Projekt to serwer Survival+dodatki, nie chodzi o frakcje lecz o urozmaicenie gry dla graczy tzn. pluginy/skrypty na jakieś atrakcje jak będzie nudziło się graczom ;)

Projekt serwera nie będzie opierał się na pvp, sv+gildie ani easyhc, ponieważ takich serwerów jest naprawdę dużo.

Serwer nie jest gotowy bo szukam aktualnie wraz z technikami odpowiedniego hostingu na postawienie serwera :) 

Ts3 jest tylko po to żeby administracja miała się jak komunikować i jeśli ktoś chce może z niego bez problemów korzystać :) 

Forum jest już przygotowywane pod serwer żeby nowi gracze mogli ubiegać się np. do administracji czy też dowiadywać się kiedy będzie oficjalny strat serwera :) 

Kilka skryptów jest, lecz technicy nadrabiają to pisaniem pluginów oraz nowych skryptów, które urozmaicają grę :)

Jeśli chcesz znać jednak więcej szczegółów i jesteś naprawdę zainteresowany sponsorowaniem serwera pisz priv ;) 

A co do twojej uwagi o moim imieniu świadczy o tobie że nie masz zbyt wielu lat, ponieważ śmiejesz się z kogoś imienia...

Pozdrawiam. 

https://skript.pl/temat/19414-poszukuj%C4%99-sponsor%C3%B3w-na-serwer-survival-112/#findComment-132407

• Nieaktywny zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...