Skocz do zawartości
  • 0

can't understand this event - błąd

AntoxPL
 Udostępnij

Pytanie

Mam poważny kłopot ze skryptem! Wyskakuje mi błąd gdy reloaduje ten skrypt:

[07:56:16 ERROR]: can't understand this event: 'player-list' (tablist.sk, line 1: player-list:')

A kod wygląda tak:

Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

Gdybyście wiedzieli w czym kłopot to mi wytłumaczcie. Pozdrawiam

Edytowane przez PoweredDragon

20 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

To jest konfiguracja tab listy do pluginu FunnyGuilds

Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! (DL BEZPOŚREDNIO) Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

Edytowane przez iм×kvρi

• 0
5 godzin temu, iм×kvρi napisał:

To jest konfiguracja tab listy do pluginu FunnyGuilds

Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! (DL BEZPOŚREDNIO) Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

Gdy wklejam plugin do folderu plugins i odpalam serwer i mi pisze, że plugin nie mógł się załadować bo mi wyskoczył błąd UnsupportedClassErrorVersion Unsuported Major Minor Version 52.0. Nwm czemu tak się dzieje. Ja mam serwer na hostingu. 

Edytowane przez AntoxPL

• 0
11 minut temu, AntoxPL napisał:

Gdy wklejam plugin do folderu plugins i odpalam serwer i mi pisze, że plugin nie mógł się załadować bo mi wyskoczył błąd UnsupportedClassErrorVersion Unsuported Major Minor Version 52.0. Nwm czemu tak się dzieje. Ja mam serwer na hostingu. 

Może po prostu zainstaluj starszą wersję funnyguilda 

• 0

Przekopiowałeś config tablisty z funnyguilds do skryptu, brawo! A tak na serio to nie istnieje event player-list - funnyguilds na podstawie tego pobiera sloty, aby móc je ustawić. Dodatkowo masz zmienne jak {PLAYER} {PTOP-1} itd., ale kiedy je ustawiasz? Najpierw musisz stworzyć skrypt liczący ranking, potem skrypt odpowiadający za tworzenie tablisty dla odpowiedniego gracza.

• 0
55 minut temu, KrejzolekPRO napisał:

Przekopiowałeś config tablisty z funnyguilds do skryptu, brawo! A tak na serio to nie istnieje event player-list - funnyguilds na podstawie tego pobiera sloty, aby móc je ustawić. Dodatkowo masz zmienne jak {PLAYER} {PTOP-1} itd., ale kiedy je ustawiasz? Najpierw musisz stworzyć skrypt liczący ranking, potem skrypt odpowiadający za tworzenie tablisty dla odpowiedniego gracza.

ja nie wiem jak bo dopiero jestem poczatkujacy w pisaniu skryptow.

42 minuty temu, stefanik11 napisał:

Zmiana Javy powinna spowodować, że funnyguildsy będą działały poprawnie, skrypt ten nie ma prawa zadzialac gdyż taki event nie istnieje.

zmienilem jave i nie dziala

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...