AntoxPL 0 Opublikowano 24 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2017 (edytowane) Mam poważny kłopot ze skryptem! Wyskakuje mi błąd gdy reloaduje ten skrypt: [07:56:16 ERROR]: can't understand this event: 'player-list' (tablist.sk, line 1: player-list:') A kod wygląda tak: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Gdybyście wiedzieli w czym kłopot to mi wytłumaczcie. Pozdrawiam Edytowane 24 czerwca 2017 przez PoweredDragon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 YTSkaGamer2016 9 Opublikowano 24 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2017 Plugin Skript nie rozumie czegoś takiego jak player-list. Jeżeli dobrze myśle, to chcesz zrobić wiadomość na TABie. Ja polecam plugin Tablist, używam go na swoim serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AntoxPL 0 Opublikowano 24 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2017 ja cchce jakis plugin na tab EasyHc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 YTSkaGamer2016 9 Opublikowano 24 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2017 Ale w skrócie powiem: NIE MA czegoś takiego jak player-list w Skripcie, po prostu coś takiego NIE ISTNIEJE. Dałem ci zamiennik, którego używam :-p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AntoxPL 0 Opublikowano 24 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2017 ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 YTSkaGamer2016 9 Opublikowano 24 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2017 Albo spróbuj player list baz tego - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kapi. 332 Opublikowano 24 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2017 (edytowane) To jest konfiguracja tab listy do pluginu FunnyGuildsZarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! (DL BEZPOŚREDNIO) Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 24 czerwca 2017 przez iм×kvρi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Peridot 507 Opublikowano 24 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2017 3 godziny temu, AntoxPL napisał: ja cchce jakis plugin na tab EasyHc Ten Config co tam masz to config z funnyguilda (raczej) lub jakiegoś core Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AntoxPL 0 Opublikowano 24 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2017 3 godziny temu, McKoxu napisał: Ten Config co tam masz to config z funnyguilda (raczej) lub jakiegoś core Ale gdy mam tabliste w FunnyGuilds włączoną to mi się ona nie pokazuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AntoxPL 0 Opublikowano 24 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2017 (edytowane) 5 godzin temu, iм×kvρi napisał: To jest konfiguracja tab listy do pluginu FunnyGuildsZarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! (DL BEZPOŚREDNIO) Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Gdy wklejam plugin do folderu plugins i odpalam serwer i mi pisze, że plugin nie mógł się załadować bo mi wyskoczył błąd UnsupportedClassErrorVersion Unsuported Major Minor Version 52.0. Nwm czemu tak się dzieje. Ja mam serwer na hostingu. Edytowane 24 czerwca 2017 przez AntoxPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Peridot 507 Opublikowano 24 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2017 11 minut temu, AntoxPL napisał: Gdy wklejam plugin do folderu plugins i odpalam serwer i mi pisze, że plugin nie mógł się załadować bo mi wyskoczył błąd UnsupportedClassErrorVersion Unsuported Major Minor Version 52.0. Nwm czemu tak się dzieje. Ja mam serwer na hostingu. Może po prostu zainstaluj starszą wersję funnyguilda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AntoxPL 0 Opublikowano 24 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2017 Godzinę temu, McKoxu napisał: Może po prostu zainstaluj starszą wersję funnyguilda Mam pobrane FunnyGuilds reloaded i mi działa ale tablista mi się nie wyświetla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Peridot 507 Opublikowano 24 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2017 3 minuty temu, AntoxPL napisał: Mam pobrane FunnyGuilds reloaded i mi działa ale tablista mi się nie wyświetla a jaką masz wersje funnyguilda i jaką wersje serwera ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AntoxPL 0 Opublikowano 24 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2017 1 godzinę temu, McKoxu napisał: a jaką masz wersje funnyguilda i jaką wersje serwera ? Silnik spigot 1.8.6 a funnyguilds to wersja 3.9.9.1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 stefanik11 61 Opublikowano 25 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2017 Zaktualizuj jave do najnowszej wersji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AntoxPL 0 Opublikowano 25 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2017 1 godzinę temu, stefanik11 napisał: Zaktualizuj jave do najnowszej wersji. ale ja mam na hostingu pukawka.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bahbros 11 Opublikowano 25 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2017 25 minut temu, AntoxPL napisał: ale ja mam na hostingu pukawka.pl No jak masz na pukawka to wchodzisz w ustawienia i tam masz do zmiany Z Javy 7 na 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AntoxPL 0 Opublikowano 25 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2017 Zmienilem jave i dalej nie dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 599 Opublikowano 25 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2017 Przekopiowałeś config tablisty z funnyguilds do skryptu, brawo! A tak na serio to nie istnieje event player-list - funnyguilds na podstawie tego pobiera sloty, aby móc je ustawić. Dodatkowo masz zmienne jak {PLAYER} {PTOP-1} itd., ale kiedy je ustawiasz? Najpierw musisz stworzyć skrypt liczący ranking, potem skrypt odpowiadający za tworzenie tablisty dla odpowiedniego gracza. Usunięty#3468 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 stefanik11 61 Opublikowano 25 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2017 Zmiana Javy powinna spowodować, że funnyguildsy będą działały poprawnie, skrypt ten nie ma prawa zadzialac gdyż taki event nie istnieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AntoxPL 0 Opublikowano 25 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2017 55 minut temu, KrejzolekPRO napisał: Przekopiowałeś config tablisty z funnyguilds do skryptu, brawo! A tak na serio to nie istnieje event player-list - funnyguilds na podstawie tego pobiera sloty, aby móc je ustawić. Dodatkowo masz zmienne jak {PLAYER} {PTOP-1} itd., ale kiedy je ustawiasz? Najpierw musisz stworzyć skrypt liczący ranking, potem skrypt odpowiadający za tworzenie tablisty dla odpowiedniego gracza. ja nie wiem jak bo dopiero jestem poczatkujacy w pisaniu skryptow. 42 minuty temu, stefanik11 napisał: Zmiana Javy powinna spowodować, że funnyguildsy będą działały poprawnie, skrypt ten nie ma prawa zadzialac gdyż taki event nie istnieje. zmienilem jave i nie dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
AntoxPL 0
Mam poważny kłopot ze skryptem! Wyskakuje mi błąd gdy reloaduje ten skrypt:
[07:56:16 ERROR]: can't understand this event: 'player-list' (tablist.sk, line 1: player-list:')
A kod wygląda tak:
Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
Gdybyście wiedzieli w czym kłopot to mi wytłumaczcie. Pozdrawiam
Edytowane przez PoweredDragonOdnośnik do komentarza
20 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi