Hagernatu 8 Opublikowano 23 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2017 No więc, tak jak w temacie nie działa mi skript na particlesy. To jest mój kod: command /pt: trigger: spawn 1500 of particle smoke:1 offset by 2.5, 3.5, 2.3 at player A to error przy wpisywaniu /pt: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 598 Opublikowano 23 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2017 Zla wersja skQuery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hagernatu 8 Opublikowano 23 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2017 Okej, zainstalowałem nowy i nie ma już tego errora. Jest natomiast taki: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Kod to command /particles: trigger: spawn 10 of particle angry villager:1 offset by 0.5, 1, 0.5 at player Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kaol48s 211 Opublikowano 23 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2017 spawn 1 of particle note at location of player Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kapi. 332 Opublikowano 24 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2017 Zainstaluj nowszą wersje Skript i SkQuery( chyba ze masz juz najnowsza ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Hagernatu 8
No więc, tak jak w temacie nie działa mi skript na particlesy. To jest mój kod:
command /pt: trigger: spawn 1500 of particle smoke:1 offset by 2.5, 3.5, 2.3 at player
A to error przy wpisywaniu /pt:
Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi