kubastion 52 Opublikowano 23 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2017 (edytowane) Witam, czy jest jakiś dodatek pozwalający za pomocą komendy pobrać dane txt na serwer? #Edit: zauważyłem, że można zrobić to za pomocą SkQuery, pomógłby mi ktoś ogarnąć to na pw? Edytowane 24 czerwca 2017 przez PoweredDragon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LordYu 296 Opublikowano 23 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2017 zależy z jakiego TXT Możesz zrobić skryptem plik z tekstem, pobierać i wysyłać do niego tekst do zapisu. Zależy o co Ci dokładnie chodzi Bo co do tematu to odpowiedź to Tak, da się i tyle bo nie napisałeś co chcesz z tym zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kubastion 52 Opublikowano 23 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2017 Poradziłem sobie, do zamknięcia. Co do Godzinę temu, JPablo napisał: Bo co do tematu to odpowiedź to Tak, da się i tyle bo nie napisałeś co chcesz z tym zrobić Chyba oczywiste, że chciałbym chociażby nazwę tego dodatku, bo odpowiedź "tak", to czyste nabijanie postów DO ZAMKNIĘCIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kapi. 332 Opublikowano 24 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2017 command /texture-pack: trigger: send resourcepack "[url]" to player Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kubastion 52
Witam, czy jest jakiś dodatek pozwalający za pomocą komendy pobrać dane txt na serwer?
#Edit: zauważyłem, że można zrobić to za pomocą SkQuery, pomógłby mi ktoś ogarnąć to na pw?
Edytowane przez PoweredDragonOdnośnik do komentarza
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi