Rabby 11 Opublikowano 23 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2017 Cześć! Robie dzisiaj sobie skrypta na mute i unmute ale nie do końca działa mi mute, Na czym polega blad? Nie usuwa 1 ze zmiennej nie wiem dlaczego Tutaj jest kod ===>> Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Z góry dzięki! Daje naj i +! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Peridot 507 Opublikowano 23 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2017 4 minuty temu, Rabby napisał: Cześć! Robie dzisiaj sobie skrypta na mute i unmute ale nie do końca działa mi mute, Na czym polega blad? Nie usuwa 1 ze zmiennej nie wiem dlaczego Tutaj jest kod ===>> Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Z góry dzięki! Daje naj i +! A byś mógł powiedzieć której zmiennej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rabby 11 Opublikowano 23 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2017 Teraz, McKoxu napisał: A byś mógł powiedzieć której zmiennej ? {_m} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Peridot 507 Opublikowano 23 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2017 Może dlatego że to jest zmienna tymczasowa czyli ze znaczkiem _ I tak nie radze robić mute z wait gdyż jak serwer wywali lub się wyłączy to gracz dostanie mute na zawsze i się nie unmutuje. Rabby 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1 014 Opublikowano 23 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2017 Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Rabby 11
Cześć! Robie dzisiaj sobie skrypta na mute i unmute ale nie do końca działa mi mute,
Na czym polega blad? Nie usuwa 1 ze zmiennej nie wiem dlaczego
Tutaj jest kod ===>> Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
Z góry dzięki! Daje naj i +!
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi