SzlugPL 2 Opublikowano 18 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2017 Witam. Poszukuje takiego skriptu że jak wchodzisz w portal do netheru to tepa na wyznaczone kordy. Da się coś takiego zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SzlugPL 2 Opublikowano 18 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2017 bo jak mam portal do netheru na spawnie a gracze bedą robić na swoich wyspach... to będzie każdego gdzie indziej tepac a ja chcem zrobić żeby w wyznaczone miejsce tepało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lookas76 7 Opublikowano 18 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2017 to musi być skrypt czy może być plugin? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SzlugPL 2 Opublikowano 18 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2017 @lookas76 bez różnicy aby działało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lookas76 7 Opublikowano 18 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2017 to weź wgraj np. plugin AncientGates Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SzlugPL 2 Opublikowano 18 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2017 ale ja chcem zrobić że jak gracz ma swoją wyspe i bedzie budował portal do netheru to żeby wszystkie teleporty były ustawione na teleport do nethru np na kordy 0 0 0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lookas76 7 Opublikowano 18 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2017 command /ustteleport: trigger: world is "world_nether": set {teleport::spawn} to location of player sent "&aUStawiles punkt teleportacji" to player else: send "&cMusisz byc w netherze" to player on portal enter: world is "world": teleport player to {teleport::spawn} coś takiego może być? SzlugPL 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SzlugPL 2 Opublikowano 20 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2017 @lookas76 Działa tylko na mapie World a jak ustawić żeby działało też na mapie SkyBlock? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Peridot 507 Opublikowano 20 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2017 (edytowane) 25 minut temu, SzlugPL napisał: @lookas76 Działa tylko na mapie World a jak ustawić żeby działało też na mapie SkyBlock? no to zmieniasz w tym world is "world": world na SkyBlock i powinno działać czyli ma być world is "SkyBlock": Edytowane 20 czerwca 2017 przez McKoxu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SzlugPL 2 Opublikowano 20 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2017 zmieniłem na takie coś i działa world is "world" or "SkyBlock": Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SzlugPL 2 Opublikowano 20 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2017 nma dwóch mapach mi działa i o to mi chodziło ihihi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1 014 Opublikowano 21 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2017 Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
SzlugPL 2
Witam. Poszukuje takiego skriptu że jak wchodzisz w portal do netheru to tepa na wyznaczone kordy. Da się coś takiego zrobić?
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi