Mam w planach zrobić serwer z nowym trybem nigdzie go jeszcze nie widziałem
Opis:
To tak, po wejściu na serwer gracz jest zdrowy i wszystko jest dobrze do puki kiedy nie wybuchnie duża bomba nuklearna gracz dostaje efekt osłabienia musi sobie jakoś poradzić aby przeżyć ten czas
Sposoby na przeżycie:
Zdobycie przedmiotu który chroni na jakiś czas przed efektem osłabienia.
Picie dużej ilości wody i zażywanie tabletek w postaci łzy ghasta.
Możliwość schowania się w namiocie.
Ryzyka:
Możliwość zatrucia się wodą.
Namiot może zostać zniszczony pod wpływem promieniowania.
Po uzbieraniu danych przedmiotów gracz może sobie zrobić namiot w którym będzie połowicznie bezpieczny ponieważ namiot może zostać zniszczony pod wpływem promieniowania który bierze się z wybuchu bomby nuklearnej. Tabletki można zdobyć za pomocą ustalonej receptury. Wodę można uzyskać z jezior które będą znajdować się na mapie ale jest większe zagrożenie że gracz się zatruje, ale żeby temu zapobiec gracz może przefiltrować wodę za pomocą statywu alchemicznego.
Pytanie
Vineroy 63
Mam w planach zrobić serwer z nowym trybem nigdzie go jeszcze nie widziałem
Opis:
To tak, po wejściu na serwer gracz jest zdrowy i wszystko jest dobrze do puki kiedy nie wybuchnie duża bomba nuklearna gracz dostaje efekt osłabienia musi sobie jakoś poradzić aby przeżyć ten czas
Sposoby na przeżycie:
Zdobycie przedmiotu który chroni na jakiś czas przed efektem osłabienia.
Picie dużej ilości wody i zażywanie tabletek w postaci łzy ghasta.
Możliwość schowania się w namiocie.
Ryzyka:
Możliwość zatrucia się wodą.
Namiot może zostać zniszczony pod wpływem promieniowania.
Po uzbieraniu danych przedmiotów gracz może sobie zrobić namiot w którym będzie połowicznie bezpieczny ponieważ namiot może zostać zniszczony pod wpływem promieniowania który bierze się z wybuchu bomby nuklearnej. Tabletki można zdobyć za pomocą ustalonej receptury. Wodę można uzyskać z jezior które będą znajdować się na mapie ale jest większe zagrożenie że gracz się zatruje, ale żeby temu zapobiec gracz może przefiltrować wodę za pomocą statywu alchemicznego.
https://skript.pl/temat/19158-co-wy-na-to/Udostępnij na innych stronach
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi