Skilow 0 Opublikowano 17 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2017 Poszukuję pluginu na gildię minecraft 1.8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#3468 229 Opublikowano 17 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2017 funnyguilds Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1 014 Opublikowano 17 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2017 Temat został przeniesiony z Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! do Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Skilow 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Polski Sześcian 93 Opublikowano 17 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2017 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Skilow 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Skilow 0 Opublikowano 17 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2017 jest problem bo własnie funny guilds nie działało na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 598 Opublikowano 17 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2017 54 minuty temu, Skilow napisał: jest problem bo własnie funny guilds nie działało na serwie No to podaj errory. Skilow 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Skilow 0 Opublikowano 17 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2017 mam tak że jak wpisuję /g albo /help funnyguilds to nic nie wyskakuję a jak wpisuję /pl to niema tego tam wcale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Polski Sześcian 93 Opublikowano 17 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2017 9 godzin temu, Skilow napisał: mam tak że jak wpisuję /g albo /help funnyguilds to nic nie wyskakuję a jak wpisuję /pl to niema tego tam wcale Ale ja ci dałem wersję pod 1.8 Skilow 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Skilow 0 Opublikowano 17 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2017 ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Polski Sześcian 93 Opublikowano 17 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2017 9 godzin temu, Skilow napisał: ok A wyskakuje Ci błąd w konsoli? Skilow 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Polski Sześcian 93 Opublikowano 17 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2017 (edytowane) Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! - nie pacz na nazwę @Skilow Jeśli pomogłem liczę na like Tu jest na 100% dobre. Wrzuciłem Ci to co używam na serwerze, a mam 1.8. Edytowane 17 czerwca 2017 przez Polski Sześcian Skilow 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Skilow 0 Opublikowano 17 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2017 a mógłbys podać permissje do tego pluginu bo w końcu działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Polski Sześcian 93 Opublikowano 17 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2017 (edytowane) Zaraz podam funnyguilds.* - Pakiet permissi dla właściciela funnyguilds.admin - Pakiet permissi dla admina funnyguilds.player - Pakiet permissi dla gracza Permissie w FunnyGuilds są uporządkowane tak ogólnie Jeszcze powiem o jednym. W konfiguracji masz: # Przedmioty wymagane do zalozenia gildii dla osoby z uprawnieniem funnyguilds.vip items-vip: - To itemy potrzebne dla VIPów - daj VIPom permissie funnyguilds.vip @Skilowjuz Edytowane 17 czerwca 2017 przez Polski Sześcian Skilow 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Skilow 0 Opublikowano 17 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2017 ok dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Skilow 0 Opublikowano 17 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2017 już zaliczyłes 25 like chyba i jak zakończyć temat ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Polski Sześcian 93 Opublikowano 17 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2017 Zgłoś wiadomość i wpisz "Do zamknięcia." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1 014 Opublikowano 17 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2017 Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Skilow 0
Poszukuję pluginu na gildię minecraft 1.8
16 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi