warchamer12 20 Opublikowano 16 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2017 Witam mam dzisiaj do sprzedania plugin na parkour na wersje 1.8.3 spigot. Cena do ustalenia od 100 do 200 zł / Paypal / Paysafecard Plugin zawiera: Top 10 na scoreboard na kazdej arenie. System leveli. Rozbudowany kod. Dla vipa dodatkowe punkty za przejście areny czyli double exp! Menu parkour Patyk dzięki któremu można skakać od lewej do prawej areny nie trzeba klikać ksiązki Ukrywanie graczy za pomocą blaze roda! Netherową gwiazdę dzieki której tepniemy sie na utworzone lobby. Scoreboard na lobby - dzieki któremu dowiemy sie jaki lvl mamy, strona www, online graczy, ping, ile expa posiadamy za przejscie map. Eventy! Tryby: -easy -medium -hard -ultra -extra czyli dla vipa -tematyczne -speedrun Do pluginu potrzebuje się dodatkowy plugin czyli Multiverse Core który można sciągnąc za darmo. Zdięcia: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 17 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2017 Rozumiem, że jesteś autorem pluginu? Pokazałbyś drzewko source? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warchamer12 20 Opublikowano 17 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2017 8 minut temu, Nieznajomy11 napisał: Rozumiem, że jesteś autorem pluginu? Pokazałbyś drzewko source? Autorem pluginu jest mój kolega. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 17 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2017 4 minuty temu, warchamer12 napisał: Autorem pluginu jest mój kolega. Pozwolenie sprzedaży masz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrejzolekPRO 599 Opublikowano 17 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2017 4 minuty temu, warchamer12 napisał: Autorem pluginu jest mój kolega. A pokażesz chociaż classe main pluginu? Chce mieć pewność, że jest to plugin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warchamer12 20 Opublikowano 17 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2017 Teraz, Wizzard napisał: Pozwolenie sprzedaży masz? Tak autor powiedział zę mogę robić co chce, a za to będę dawał mu połowę zarobionej sumy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 17 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2017 Teraz, warchamer12 napisał: Tak autor powiedział zę mogę robić co chce, a za to będę dawał mu połowę zarobionej sumy. Poproszę odpowiedni dowód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanNiedzwiadek 171 Opublikowano 17 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2017 (edytowane) Juz myslalem ze taki [ciach] potrafi napisac plugin... Nikt tego nie kupi, twoj wizerunek i sposob pisania jest tak odpychajacy ze wolalbym robic parkour w command blockach niz wziasc to cos za darmo. Edytowane 20 czerwca 2017 przez PoweredDragon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warchamer12 20 Opublikowano 17 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2017 1 minutę temu, Wizzard napisał: Poproszę odpowiedni dowód. Dobrzę już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 17 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2017 4 minuty temu, warchamer12 napisał: Dobrzę już Po autorze mogę już średnio polecić. Autor wrzucał kiedyś plugin na bukkit.pl, cały zapis danych zrobił wtedy w jednym pliku, w dodatku żywcem. Chyba, że zmienił, ale nie mam pojęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warchamer12 20 Opublikowano 17 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2017 Dnia 17.06.2017 o 22:25, Wizzard napisał: Po autorze mogę już średnio polecić. Autor wrzucał kiedyś plugin na bukkit.pl, cały zapis danych zrobił wtedy w jednym pliku, w dodatku żywcem. Chyba, że zmienił, ale nie mam pojęcia. Ten jest akurat nowy plugin. Dnia 17.06.2017 o 22:15, KrejzolekPRO napisał: A pokażesz chociaż classe main pluginu? Chce mieć pewność, że jest to plugin. Proszę: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 18 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2017 zdjecie importow z jdgui XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warchamer12 20 Opublikowano 18 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2017 46 minut temu, Nieznajomy11 napisał: zdjecie importow z jdgui XD no co ja sie nie znam na tym całym kodzie xdddd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 18 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2017 Już po nazwach metod widzę, że syf niezły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoweredDragon 1014 Opublikowano 20 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2017 Temat został przeniesiony z Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! do Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi