Rabby 11 Opublikowano 12 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2017 Witam! Ktoś pomoże mi z tym? every 1 hour: spawn zombie at {spawnzombie1} set name of spawned entity to "&cZombie &7pz. &41" make zombie named "&cZombie &7pz. &41" hold diamond sword equip zombie named "&cZombie &7pz. &41" with all diamond armour (WSZYSTKO WYTABOWANE) Chodzi mi o to ze skript uznaje to za nielogiczne Daje naj i (+)! Z góry dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LordYu 296 Opublikowano 12 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2017 Bi to jest nielogiczne, set helmet of spawned entity to diamond helmet I tak z każdym itemem osobno, chestplate, leggings, booth Rabby 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rabby 11 Opublikowano 12 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2017 Teraz, JPablo napisał: Bi to jest nielogiczne, set helmet of spawned entity to diamond helmet I tak z każdym itemem osobno, chestplate, leggings, booth A miecz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LordYu 296 Opublikowano 12 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2017 set tool of spawned entity to diamond sword Rabby 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1 014 Opublikowano 12 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2017 Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Rabby 11
Witam! Ktoś pomoże mi z tym?
every 1 hour:
spawn zombie at {spawnzombie1}
set name of spawned entity to "&cZombie &7pz. &41"
make zombie named "&cZombie &7pz. &41" hold diamond sword
equip zombie named "&cZombie &7pz. &41" with all diamond armour (WSZYSTKO WYTABOWANE)
Chodzi mi o to ze skript uznaje to za nielogiczne
Daje naj i (+)! Z góry dzięki!
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi