JanekMaSkrypta_ 117 Opublikowano 10 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2017 (edytowane) Witam dzisiaj przedstawie wam mój nowy skrypt na PERMISJE (Czyli tak jak PermissionEx) za bardzo nie mam nic więcej do powiedzenia wiec daje wam DL: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Za niedługo wstawiam Update z CastleMODA! Skrypt jest nie mój lecz ja tylko go spolszczyłem link do orginału: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 10 czerwca 2017 przez Mr Janek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Of3k 278 Opublikowano 10 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2017 39 minut temu, Mr Janek napisał: Witam dzisiaj przedstawie wam mój nowy skrypt na PERMISJE (Czyli tak jak PermissionEx) za bardzo nie mam nic więcej do powiedzenia wiec daje wam DL: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Za niedługo wstawiam Update z CastleMODA! (praca nad tym skryptem wynosila gdzies 2 godziny) Aż tak długo kopiowałeś skrypt? Przecież to tylko copy and paste Oryginał: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peridot 507 Opublikowano 10 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2017 33 minuty temu, _Of3k napisał: Aż tak długo kopiowałeś skrypt? Przecież to tylko copy and paste Oryginał: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Tak długo zmieniał wiadomości na polskie xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoweredDragon 1014 Opublikowano 10 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2017 Ten temat został uznany za plagiat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoweredDragon 1014 Opublikowano 10 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2017 Temat został przeniesiony z Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! do Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi