LordYu 296 Opublikowano 6 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2017 (edytowane) Dyskusja na temat serwera Witam, ostatnio tworzę coś czego nie widziałem tutaj a chętnie bym pograł bądź podzielił się światem Od dłuższego czasu znudził mnie ciągły jeden scenariusz, kopanie, budowanie, walka chodzenie po jednym i tym samym świecie, gdzie napotykam tylko lasy i kopalnie a od czasu do czasu jakieś żywe postacie Więc survival już umarł dawno mimo ogromnego potencjału tego trybu -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- Długo siedziałem i myślałem czy nie przejść na Sky-Block w końcu to nie stały ląd ale wyspa, lecz tutaj wciąż ten sam scenariusz tylko na ograniczonym terenie z lekką nutką utrudnienia -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- Trybów Strategicznych tutaj nie widziałem, poza jednym który pokazał się ponad rok, dwa temu po czym zniknął i nie był kontynuowany już ten temat, a serwer chyba przepadł bez szukania trupa -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- Ja oferuję wam coś czego nie było jeszcze na tym forum, wiem że nie znajdę tutaj tłumów osób które chętnie pójdą na ten układ i przerzucą się z łatwych rozgrywek na cięższe Mój tryb zawiera SSS Sky-Block Survival Strategię -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- Jak wygląda mój tryb, zaczynając od Sky-BLocka Pojawiamy się na mapie gdzie nie ma stałego terenu, cała mapa zrobiona jest z ponad 50 wysp, które posiadają różnorodne skarby na swoim terenie przechodząc od lodowych, pustynnych czy tropikalnych wysp a kończąc na obszernych lasach czy malutkich oazach, ponad to do dyspozycji gracza oddane zostanie około 20 wysp na których wybudowane są Zamki Tutaj wkracza tryb Strategiczny, zamki wybudowane są piętrami, na każdym piętrze znajduje się 2/4 kwadraty z trawą, na owych terenach zielonych budowane będą budowle które dodadzą graczowi większe prawa. Należy tu wspomnieć że nowi gracze mogą kopać tylko kamień i ścinać drewno, oraz polować na 1 rodzaj zwierząt, rozbudowywanie swojego zamku to cel do osiągnięcia większej ilości praw dzięki wybudowaniu Tartaku w zamku Gracz poza prawem ścinania dębu będzie mógł zacząć szukać innych drzew, po wybudowaniu kopalni odblokuje dostęp do węgla i innych rud Tryb Survivalowy odgrywa tutaj stosowną rolę odkrywania wszystkich wysp, na których znajdziemy mini-dungeony czy ogromne wyspy które całe kryją tajemnice Należy zaznaczyć że ogromnym problemem jest tutaj przemieszczanie się pomiędzy wyspami, służy do tego specjalny zwój stworzony z krwi gracza -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- Pora opisać wam wszystko dokładnie krok po kroku Wstęp: Po wejściu na serwer znajdujesz się na małej wyspie która unosi się w powietrzu, jak każda inna. Na start otrzymujesz 10 zwojów przemieszczenia, dzięki czemu możesz poruszać się po wyspach, lecz każde użycie zwoju zabiera 2 serca. Wyspy są porozmieszczane losowo, więc możemy chodzić po pustyni i widzieć wyspę oddaloną o troszkę która ma biom zimowy, bądź ogromną lodową wyspę Budowanie na całej mapie jest zablokowane, wyjątkiem są mini działki pobudowane na wyspach lecz odblokowanie możliwości kupna działki zależy od rozwoju zamku. Zamek: Jest to osobna wyspa która jest zabezpieczona przed innymi i nami nie można tutaj niszczyć, ani budować. W zamku będą umieszczone różne budowle do uzyskiwania praw jak i potrzebne nam do życia znajdziemy tam farmę, dom, kuźnię, wypalarnię czy zagrodę dla zwierząt Gracz po znalezieniu zamku może go zająć, zamek zawiera 14 różnych budowli, po wybudowaniu ich wszystkich gracz aby nie nudzić się otrzymuje rangę Hrabi (równą Vipowi) i może poruszać się żwawiej po wyspach. Budowa w zamku odbywa się trybem strategicznym Gracz zbiera 4 podstawowe surowce Drewno, Kamień, Złoto oraz Jedzenie Wpłaca je do skarbca zamkowego (usuwa się z eq i zmienia w dane liczbowe) Gracz mając odpowiednią ilość surowca może budować podchodzi wtedy do wybranej tabliczki i klika na nią Tabliczki zawierają informacje o ilości potrzebnych surowców oraz o czasie w jakim wybuduje się dany budynek Działki: Tutaj Gracz ma swobodę budowania, nie jest ograniczony prawami blokady budowania działki działają tutaj na tych samych zasadach co na podstawowym FB Gracz może budować tutaj co chce, należy jednak uprzedzić że nie uda się na działce oszukiwać Jeżeli Gracz nie ma prawa do korzystania z kowadła to nawet postawienie go na działce nic nie zdziała, gracz będzie musiał najpierw odblokować prawo do jego korzystania poprzez wybudowanie odpowiedniego budynku -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- 4 Typy surowców o których wspomniałem Drewno - zwykłe drewno, każdy typ można wpłacić do skarbca zamku Kamień - Tutaj niestety przy wpłacaniu Bruku ilość jest dzielona na 2 czyli wpłacając 100 zamek otrzyma tylko 50, wpłata Kamienia jest równa przy 100 otrzymamy 100 Złoto - Tutaj najtrudniejszy surowiec, złoto możemy zasilić tylko samorodkiem złota, ze względu że budynki będą potrzebowały dużych ilości złota Jedzenie - akceptowane jest wszelakie mięso, chleb, ziemniaki, marchewki Surowce będzie można przelać koledze, nie będzie żadnych ograniczeń poza poza czasem oraz marżą konwojenta i karawany Wyjaśniam, wysyłając koledze 100 złota nasz znajomy otrzyma tylko 95 złota z powodu kosztów 5% za transport oraz nie otrzyma tego zaraz po wysłaniu komendy do konsoli lecz za 10minut aby urealnić wysyłanie surowców -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- Wszystkich chętnych zapraszam do dyskusji, zadawania pytań czy podawania sugestii co do tworzenia Poza tym co jest tu napisane jest jeszcze mnóstwo rzeczy które są w trakcie tworzenia więc pojawią się później w komentarzu Da się przeczytać na białym stylu; nie zgłaszać //Michma1707 Edytowane 27 czerwca 2017 przez JPablo Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/18947-sss-sky-survival-strategy/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordYu 296 Opublikowano 9 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2017 Zamek - tutaj Gracze będą tworzyli swoją przyszłość, czerwone kropki oznaczają że na danym polu jest gotowy schemat budynku, miejsca bez wciąż czekają na pomysł co na nich umieścić Wyspa, tak prezentować się będzie cały świat, poza wyspą z zamkiem będą jak te poniżej, bedzie tych wysp około 150 Gotowa już mapa, na całym świecie znajduje się od 200 do około 300 wysp z czego około 20 jest z zamkiem dla Gracza Drzewo technologiczne, które będzie usprawniało kolejność w budowaniu Dodatkowym wymaganiem poza kolejnością są ulepszenia zamieszczone w Szkole, będą one wymagane do przechodzenia na lepsze budynki DaltonEZ i Polski Sześcian 2 Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/18947-sss-sky-survival-strategy/#findComment-129521 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Usunięty#3468 Opublikowano 13 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2017 ss z serwera sa obrzydliwe, moge ci porobic screeny na chocapicach extreme Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/18947-sss-sky-survival-strategy/#findComment-129870 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordYu 296 Opublikowano 13 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2017 One nie mają być ładne, to nie prezentacja tylko temat do dyskusji (nie spodziewałem się że będzie martwy) Te zdjęcia są tylko na podgląd jak będzie wyglądałą gra, bo nie jest to mapa jak 99% wszystkich stałych terenów z budowlami Drzewo rozwoju technologicznego od Uniwersytetu Aby móc odblokować drewno rozwoju, należy najpierw wybudować szkołę zgodnie z kolejnością drzewa rozwoju Aby móc kupować ulepszenia należy mieć wybudowany odpowiedni budynek Możliwe iż do Uniwersytetu napłynie kilka nowych pozycji //Wnoszę pierwszy i ostatni raz o edytowanie postów zamiast wstawiania nowych. Wrzucanie takich będzie traktowane jak nieregulaminowe refy ~Dragon @JPablo Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/18947-sss-sky-survival-strategy/#findComment-129872 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bopke 360 Opublikowano 13 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2017 Wygląda świetnie! Obserwuję, odwiedzę Godzinę temu, Sewer napisał: ss z serwera sa obrzydliwe, moge ci porobic screeny na chocapicach extreme Screeny na shaderach to najlepszy sposób żeby zniechęcić sporą część osób do wyglądu serwera, przecież mało kto gra z włączonym shaderami - o wiele lepiej, gdy widzisz jak gra będzie wyglądała u Ciebie, a nie jak wygląda u kogoś kto poinstalował kupę shaderów żeby tylko machnąć screeny, które nijak mają się do rzeczywistej rozgrywki na serwerze. LordYu 1 Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/18947-sss-sky-survival-strategy/#findComment-129879 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski Sześcian 94 Opublikowano 13 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2017 Na razie śledzę temat. Mam nadzieję że coś sensownego z tego wyjdzie ;) . Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/18947-sss-sky-survival-strategy/#findComment-129880 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordYu 296 Opublikowano 13 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2017 Kolejne dodatki z serwera, jako iż ukończone zostało już w 100% budowanie w zamku, które oczywiście odbywa się automatycznie Zabrałem się za informacje o budynkach, tak aby Gracz wiedział co i po co buduje. Dodane zostały także 2 nowe bydynki, są to Wieża Obronna oraz Magazyn Dodane zostały także ulepszenia do szkoły, związane z Magazynem Co za tym idzie maxymalna ilość budynków zwiększyła się z 19 do 21 Wieża Obronna: Pozwala Graczowi na zmianę swojego Trybu PvP Gracz na starcie otrzymuje 30 minutową obronę na otrzymywanie obrażeń od innych Graczy, po upłynięciu owego czasu Gracz staje się aktywny na ataki innych, co za tym idzie, może zostać zepchnięty z wysp co jest najszybszym sposobem śmierci Wieża Obronna daje prawo do zmieny swojego trybu PvP na wyłączony Lecz aby Gracze nie zmieniali trybów co sekundę oraz aby uniknąć cwaniaków, zmiana kosztowała będzie specjalny zwój oraz 4 serduszka Do jej wybudowania potrzebna jest: * Kopalnia * Kuźnia Magazyn: Gracz na starcie po wybraniu zamku otrzymuje swoje limit w przechowywaniu surowców Na samym początku Gracz może przechować maksymalnie po 1 000 sztuk każdego z surowców Po budowie Magazynu otrzymuje jednorazowo większy przydział +5 000 na każdy surowiec Następne powiększenia Magazynu będą możliwe w Szkole, poprzez ulepsznia Maxymalną ilością jaką Gracz może mieć wynosi 50 000 na jednen surowiec Do jego wybudowania potrzebne są * Kopalnia * Tartak Surowców na serwerze są 4 są nimi dla przypomnienia Drewno - zbierane w lasach Kamień - Zbierane w kopalniach, 1 sztuka bruku uzupełnia 0,5 jednostki kamienia, natomiast Kamień uzupełnia 1 jednostkę Jedzenie - pozyskiwane z warzyw, chelba, owoców, surowego mięsa krowy, świni, owcy, kury Złoto - najtrudniej pozyskiwany surowiec, samorodek złota uzupełnia 1 jednostkę, dodatkowo po wybudowaniu targu gracz może wymienić inne surowce na złoto, złoto przybywa w ilości 200 na 15 minut Grania po wybudowaniu Magazynu Poniżej przedstawiam zdjęcia z opisów DaltonEZ, Polski Sześcian i bopke 3 Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/18947-sss-sky-survival-strategy/#findComment-129928 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordYu 296 Opublikowano 14 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2017 (edytowane) @Michma1707 dlaczego do Serwery Minecraft? Temat jest dyskusją, czyli taki sam jak "podoba Ci się ten pomysł" i tym podobne tematy które Ten temat nie jest ani zapowiedzią ani prezentacją serwera, o czym pisze na samej górze Dyskusja na temat serwera korzystając z okazji -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= Kilka ulepszeń z okna Uniwersytetu Ulepszenia te pozwolą nam na rozwijanie się naszych praw w świecie, pozwolą m.in. na Możliwość wydobywania lepszych surowców Warzenia lepszych mikstur Tworzenia lepszych Zbroi Tworzenia lepszego Uzbrojenia Bo to jest reklama, a dział reklam to "Serwery minecraft", dział "Serwer" jest od innych rzeczy. //Michma Edytowane 14 czerwca 2017 przez Michma1707 Polski Sześcian 1 Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/18947-sss-sky-survival-strategy/#findComment-130034 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peridot 512 Opublikowano 14 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2017 Ja w tych drzewkach zamienił bym Kopalnie i Tartak miejscami LordYu 1 Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/18947-sss-sky-survival-strategy/#findComment-130035 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordYu 296 Opublikowano 15 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2017 17 godzin temu, McKoxu napisał: Ja w tych drzewkach zamienił bym Kopalnie i Tartak miejscami Jak bardziej się przyjrzeć to masz rację, lepiej jak kopalnia odblokuje kuźnię niż tartak Dodatkowo dochodzą 2 budynki, więc całe drzewko ulegnie zmianie Całość, poprawnie uporządkowana będzie w prezentacji serwera a nie dyskusji, która ma na celu wyłapywać takie błędy @McKoxu Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/18947-sss-sky-survival-strategy/#findComment-130110 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski Sześcian 94 Opublikowano 15 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2017 Dnia 14.06.2017 o 12:33, McKoxu napisał: Ja w tych drzewkach zamienił bym Kopalnie i Tartak miejscami Popieram. LordYu 1 Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/18947-sss-sky-survival-strategy/#findComment-130180 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordYu 296 Opublikowano 18 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2017 (edytowane) Po dłuższej nieobecności Zamek został na nowo rozbudowany, otrzymał on "system" oświetlenia, dzięki czemu w nocy będzie na nim jasno poprawiono wygląd zamku, dodano drzewa, nową drogę, światła oraz inne ozdoby usunięto niepotrzebną linię z tabliczek, która nie wyglądała estetycznie (Stary wygląd zawierał nazwę budynku, komendę do informacji o budynki oraz czas budowy) (Nowy wygląd zawiera nazwę budynku oraz czas budowy, informacje wyświetlają się pod LPM) Mapa - została powiększona z 2 000x 2 000 kratek aż do 6 400x 6 400 Liczebność wysp nie uległa zmianie przy powiększeniu mapy Zwiększono obszary wysp, wyspy nie są małe (30x30/60x60) tylko osiągają rozmiary 200x200 co daje lepsze zwiedzanie Ulepszono Moby, każdy z potworów otrzymał 4 poziomowe rangi, każda wyższa ranga posiada większy Damage + Życie Dodano do Kopalni oraz Tartaku przychód surowców, po wybudowaniu owych budowli bez ulepszenia ich otrzymamy 100/h jednostek surowca Maxymalny przychód z Kopalni i Tartaku to 1 000/h Za przychód Złota odpowiadać będzie Targ, po wybudowaniu otrzymamy 100 jednostek na godzinę, maxymalny przychód do 900/h Jednostkom jedzenia odpowiadać będzie Farma, która po wybudowaniu daje przychód w postaci 200/h, maxymalny przychód 1 200/h Możliwe jest użycie komendy /feed w cenie 200 jednostek jedzenia z magazynu Walutą serwerową są jednostki Złota Dodano wyspy z działkami, na których można swobodnie budować, ich cena wahać będzie się od 3 000złota aż do 10 000złota (działki 20x20) Maxymalna ilość posiadanych działek to 3 Istnieje możliwość tworzenia działki w miejscu które wybierzemy Każda czynność (zajęcie twierdzy, działki) jest wykonywana przez Administratora z powodu trybu RPG na mapie (wszystkie bloki się regenerują) Dodano Questy, możliwe będą do przyjmowania po wybudowaniu Karczmy Dodano 3 Czaty: Administracyjny - Dostępny dla Administracji, oraz w raportowaniu Graczy Normalny - Zasięg czatu to 100x100 kratek Wołanie - Czat ogólny, na całą mapę, jego użycie to 1 wiadomość na 15sekund Trochę tekstu nawaliłem, lecz są to same ważne informacje. Poza nimi na serwer wpłynęło 2x więcej rzeczy niż tutaj opisałem Edytowane 18 czerwca 2017 przez JPablo bopke i Polski Sześcian 2 Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/18947-sss-sky-survival-strategy/#findComment-130665 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordYu 296 Opublikowano 22 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2017 (edytowane) Kolejna przerwa w pisaniu postów nie poszła na marne, zmiany na serwerze to ukończona w 100% Mapa Zawiera ona ponad 200 Wysp z Zamkiem dla Gracza Zwiększono także ogromnie ilość wysp do ponad 600 Rozmiary wysp nie uległy zmniejszeniu Poprawiono drzewo technologiczne, aby miało ręce i nogi Poprawiono oraz dodano kilka nowych ulepszeń do szkoły Dodatkowo, drzewko ma teraz charakter zapoznawczy, nie ma tam wszystkich informacji które powinny być. Z prostego powodu iż ich tam nie zmieściłem, na oficjalnej reklamie serwera wszystko zostanie pięknie "upchnięte" (teraz zbytnio nie ma sensu męczyć się z grafikami, ich edycją i tworzeniem, ponieważ wciąż mam sporo pracy z tworzeniem systemu) Aby rozświetlić wam trochę system Uniwersytetu i jego ulepszeń: Stodoła > Wymaga ulepszenia "Pozyskiwanie Żywności Lv.1" Młyn > Wymaga ulepszenia "Pozyskiwanie Żywności Lv.2" Warsztat > Wymaga ulepszenia "Obróbka Metalu" Zielarz > Wymaga ulepszeń "Rośliny Lv.1 oraz Księga Roślin Lv.1" Targ > Wymaga ulepszeń "System monetarny, Kamienne Drogi oraz Karawany" Są to przykładowe wymagania ulepszeń z szkoły które trzeba "poznać" aby umożliwić dalszą budowę struktur w zamku Drzewo rozwoju z szkoły jest jeszcze w trakcie prac porządkowych, co oznacza że wszystkie ulepszenia nie są uporządkowane w odpowiedniej kolejności Ostatnią rzeczą o której chcę wspomnieć jest kopanie Zmieniono jego całkowity system Kopalnia otrzyma 2 gałęzie rozwoju Gałąź 1 > Ulepszenia wydobywania - Pozwolą nam wykopywać coraz lepsze rudy (na start możemy tylko węgiel, po ulepszeniu już żelazo itd) Gałąź 2 > Zwiększa % wydobycia - Bez tego szansa na wydobycie rudy którą już możemy kopać wynosi 20%, każdy kolejny poziom podnosi szansę o 10% maxymalny % szans to 90 Wybudowanie kopalni uprawnia nas tylko do wydobywania węgla, kolejne rudy możemy wydobywać po ulepszeniu kopalni w szkole Btw. sorki za mały rozmiar zdjęcia, niestety na froum nie da się upchnąć większego Link do troszkę większego > http://imgur.com/a/ybWKU Edytowane 22 czerwca 2017 przez JPablo Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/18947-sss-sky-survival-strategy/#findComment-131348 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski Sześcian 94 Opublikowano 22 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2017 (edytowane) Dało się większe? Dało Chociaż... nie wiem czy dużo większe ale trochę tak. Edytowane 22 czerwca 2017 przez Polski Sześcian Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/18947-sss-sky-survival-strategy/#findComment-131380 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordYu 296 Opublikowano 23 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2017 (edytowane) 17 godzin temu, Polski Sześcian napisał: Dało się większe? Dało Chociaż... nie wiem czy dużo większe ale trochę tak. Wystarczy kliknąć w obraz > Na dole w rogu jest napis "Zobacz pełny rozmiar" Potem wystarczy Scroll z myszy i przytrzymać CTRL i gotowe Tutaj można sprawdzić jak wygląda drzewo technologiczne z Uniwersytetu https://cloud.smartdraw.com/share.aspx/?pubDocShare=A5B8FF3BFF7C4691AAD1ECCB10DDD0D705E Edytowane 23 czerwca 2017 przez JPablo Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/18947-sss-sky-survival-strategy/#findComment-131495 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordYu 296 Opublikowano 24 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2017 Z racji iż znudziło mnie trochę pisanie kodów do Uniwersytetu czy budowania Postanowiłem zająć się prezentacją serwera na większą skalę. Oto pierwszy zwiastun serwera: Dodatkowo zapraszam was wszystkich na FanPage: https://www.facebook.com/Mc/ Polski Sześcian 1 Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/18947-sss-sky-survival-strategy/#findComment-131828 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixidi 719 Opublikowano 25 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2017 No no Zapowiada sie ciekawie. Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/18947-sss-sky-survival-strategy/#findComment-131861 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski Sześcian 94 Opublikowano 25 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2017 22 godziny temu, JPablo napisał: Z racji iż znudziło mnie trochę pisanie kodów do Uniwersytetu czy budowania Postanowiłem zająć się prezentacją serwera na większą skalę. Oto pierwszy zwiastun serwera: Dodatkowo zapraszam was wszystkich na FanPage: https://www.facebook.com/Mc/ Ej, na ile graczy będzie serwer? Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/18947-sss-sky-survival-strategy/#findComment-131884 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordYu 296 Opublikowano 25 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2017 @Polski Sześcian Coś od 30 do 50, sam nie chcę więcej niż 100 Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/18947-sss-sky-survival-strategy/#findComment-131886 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordYu 296 Opublikowano 26 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2017 Ostatnio przybyło mi trochę dużo chęci, a nawet za dużo. Nowości z serwera W 100% Ukończono już Uniwersytet, znajdziemy w nim 45 ulepszeń w pełni działających, zmieniono w nim ikony oraz ogólny rozkład Ukończono zajmowanie zamku, jest to już automatyczne i nie wymaga interwencji Administracji jak wcześniej Wykonanie prac wyliczam już na 90% co oznacza że serwer może powstać lada dzień Stworzyłem FP serwera Tworzę Forum serwera Stworzono kanał na YT który będzie prowadził poradniki do komend, budowania oraz całokształtu w graniu Zapraszam was do przeglądania FanPage, ponieważ to tam jako pierwsze pojawiać będą się aktualizacje Tutaj kilka zdjęć, a skoro prezentacja serwera jest już w trakcie tworzenia zostawię wam mały niedosyt Ixidi 1 Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/18947-sss-sky-survival-strategy/#findComment-132097 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi