Vineroy 63 Opublikowano 3 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2017 Czesc zrobi mi ktos skrypt ze po wykopaniu 1000 stone mozna dopiero pisac na czacie komenda żeby odrazu można było pisać na czacie czat.stone Wiadmosci: Gdy graczu zostaje jeszcze do wykopania stone to: Zostało ci do wykopania (ilość ile gracz jeszcze musi wykopać stone) stone Gdy gracz wykopie 1000 stone: Gratulacje odblokowales czat! z góry dzięki za skrypt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ByczekTV 95 Opublikowano 3 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2017 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Powinno działać liczę na naj /chatunlock - odblokowuje czat. //EDIT Zapomniałem dodać, żebyś wysłał errory, jeżeli będą. //łączę ~PoweredDragon Randall222 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1 014 Opublikowano 7 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2017 Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Vineroy 63
Czesc zrobi mi ktos skrypt ze po wykopaniu 1000 stone mozna dopiero pisac na czacie
komenda żeby odrazu można było pisać na czacie czat.stone
Wiadmosci:
Gdy graczu zostaje jeszcze do wykopania stone to: Zostało ci do wykopania (ilość ile gracz jeszcze musi wykopać stone) stone
Gdy gracz wykopie 1000 stone: Gratulacje odblokowales czat!
z góry dzięki za skrypt
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi