DRAgonWriter 0 Opublikowano 3 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2017 Mam pytanie czy mógłby mi ktoś pomóc napisać skrypt na serwer w minecraft. (bojestem całkiem blady w tym temacie) Chciałbym taki skrypt na wersje 1.8.9. Żeby po wpisaniu komendy np. daj dostaliśmy przedmiot np. refila i wyświetliła się na czaczie wiadomość otrzymano daj. Bardzo dziękuję wszystkim za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ByczekTV 95 Opublikowano 3 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2017 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! O coś takiego Ci chodziło? Randall222 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DRAgonWriter 0 Opublikowano 12 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2017 Tak,dziękuję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1 014 Opublikowano 28 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2017 Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
DRAgonWriter 0
Mam pytanie czy mógłby mi ktoś pomóc napisać skrypt na serwer w minecraft. (bojestem całkiem blady w tym temacie)
Chciałbym taki skrypt na wersje 1.8.9.
Żeby po wpisaniu komendy np. daj
dostaliśmy przedmiot np. refila i wyświetliła się na czaczie wiadomość otrzymano daj.
Bardzo dziękuję wszystkim za pomoc.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi