xFreku 100 Opublikowano 19 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 marca 2014 (edytowane) Mam taki kod na gildie ale nie potrafie dodac kilku funkcji KOD: https://code.skript.pl/HYgSF3yo/ Prosze o dodanie funkcji: /lista- lista gildii /usun- wiem ze jest ale jak to wpisze to pisze ze usunolem gildie ale juz nie moge pózniej stworzyć gildii o takiej samej nazwe. Prosze o dodanie zeby czlonkowie w gildii nie mogli sie bic To chyba tyle Daje + czy cos ;D Edytowane 17 sierpnia 2017 przez Ewald Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 theneuetimes 522 Opublikowano 20 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 marca 2014 Zamiast "set ... to false" daj "clear {zmienna}" xFreku 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xFreku 100 Opublikowano 20 marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 marca 2014 Ale napisalem zeby juz to dodac ;p [chce gotowca xD] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 theneuetimes 522 Opublikowano 20 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 marca 2014 (edytowane) Jak zawsze. Trudno zmienić jedną linijkę? https://code.skript.pl/F8DeKcDc/ Edytowane 17 sierpnia 2017 przez Ewald xFreku 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xFreku 100 Opublikowano 20 marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 marca 2014 Ale nadal nie ma /lista :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sopher 418 Opublikowano 20 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 marca 2014 Musisz zmienić typ zmiennej, która zapisuje nazwę gildii. Teraz to jest zwykła zmienna, a musisz z niej zrobić listę. U ciebie to wygląda tak:{gildia.%nazwa_gildii%.nazwa}Powinno wyglądać tak:{gildia.nazwa::%nazwa_gildii%}Wyświetlanie listy wszystkich gildii:send "%{gildia.nazwa::*}%" xFreku 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xFreku 100 Opublikowano 20 marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 marca 2014 A jeszcze jedno kto mi to zmodyfikuje tak jak @up i doda mozliwość /zaloz tag nazwa ;) chodzi o to zeby bylo max 6 literekBardzo bym był wdzieczny :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Patek 189 Opublikowano 28 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 marca 2014 Oj stary xD Zaraz nam karzesz napisać cały skrypt na gildie. Tutaj masz coś co ci się przyda do długości tagu ;)set {_lenght} to lenght of argument 2if {_lenght} is greater than 6: theneuetimes 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
xFreku 100
Mam taki kod na gildie ale nie potrafie dodac kilku funkcji KOD:
https://code.skript.pl/HYgSF3yo/
Prosze o dodanie funkcji:
/lista- lista gildii
/usun- wiem ze jest ale jak to wpisze to pisze ze usunolem gildie ale juz nie moge pózniej stworzyć gildii o takiej samej nazwe.
Prosze o dodanie zeby czlonkowie w gildii nie mogli sie bic
To chyba tyle
Daje + czy cos ;D
Edytowane przez EwaldOdnośnik do komentarza
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi