rysiek21 2 Opublikowano 19 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2017 Czy w skrypcie z dodatkami(pluginami) lub bez da się zrobić wymuszenie skoku? W sensie że użyje tej komendy a postać mi sama podskoczy. Proszę o odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MegaLegoTom 16 Opublikowano 19 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2017 Skoku nie wymusisz, za to możesz "popchnąć" gracza w górę z odpowiednią siłą i będzie to podobnie wyglądać Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rysiek21 2 Opublikowano 20 maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 maja 2017 Dzięki za pomoc @MegaLegoTom . O takie coś właśnie mi chodziło. Temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1014 Opublikowano 20 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2017 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
rysiek21 2
Czy w skrypcie z dodatkami(pluginami) lub bez da się zrobić wymuszenie skoku? W sensie że użyje tej komendy a postać mi sama podskoczy. Proszę o odpowiedzi.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi