Skocz do zawartości
  • 0

Otwieranie skrzyni

Rabby
 Udostępnij

Pytanie

Witam mam do was prośbe:

Nie dziala mi kod znaczy dziala ale nie dziala jedna czesc otóż są to itemy ===>> Tutaj jest cod Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

Znaczy same z siebie dzialaja ale komendy ktore maja do siebie przypisane juz nie :/ Wg nic tam nie dziala oto błędy:

An internal error eccurred while attempting to perform this command.

Prosze o pomoc! Z gory dzieki!

10 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
3 minuty temu, Rabby napisał:

Witam mam do was prośbe:

Nie dziala mi kod znaczy dziala ale nie dziala jedna czesc otóż są to itemy ===>> Tutaj jest cod Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

Znaczy same z siebie dzialaja ale komendy ktore maja do siebie przypisane juz nie :/ Wg nic tam nie dziala oto błędy:

An internal error eccurred while attempting to perform this command.

Prosze o pomoc! Z gory dzieki!

zamiast to close then run [make player execute "psp"]    wpisz      to close then run "sudo %player% komenda"

Powinno działać

• 0
1 minutę temu, sworip napisał:

sudo wykonuje komendę a o co ci chodzi że się te skrzynie nie otwierają??? Bo tam chyba wszystko jest dobrze :/

Nie, nie otwiera sie skrzynia po Itemy jak sa tam wybory Kupowanie i sprzedawanie wg nie reaguja

EDYCJA: A kiedy wpiszesz sama komende ona nie działa i wyskakuje powyższy bład

Edytowane przez Rabby

• 0
Teraz, sworip napisał:

ale /sklep nie działa czy po kliknięciu w item z tego sklepu?

Działa /sklep dziala zakladka itemy ale nie dziala juz zakladni w zakladce Itemy xD

Czyli dziala: Sklep > Itemy > W itemach nic sie nie otwiera a gdy wpisze komende w moim wypadku /ddddk lub /dddds nie działa i wyskakuje POWYŻSZY BŁAD

• 0
2 minuty temu, Rabby napisał:

Działa /sklep dziala zakladka itemy ale nie dziala juz zakladni w zakladce Itemy xD

Czyli dziala: Sklep > Itemy > W itemach nic sie nie otwiera a gdy wpisze komende w moim wypadku /ddddk lub /dddds nie działa i wyskakuje POWYŻSZY BŁAD

próbowałeś zmienić nazwy komend?

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...