sworip 50 Opublikowano 11 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 11 maja 2017 Witam! Szukam pluginu na 1.8 którym bym mógł zrobić cele lub pokoje możliwe do wykupienia na zawsze jest mi pilnie potrzebny a nie mogę takiego znależc (nie mogę napisac "ci kappa") Z góry dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kurotsuwa 149 Opublikowano 11 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 11 maja 2017 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! lub Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sworip 50 Opublikowano 12 maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 maja 2017 Dziękuje za pomoc temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1 014 Opublikowano 12 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2017 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
sworip 50
Witam! Szukam pluginu na 1.8 którym bym mógł zrobić cele lub pokoje możliwe do wykupienia na zawsze jest mi pilnie potrzebny a nie mogę takiego znależc (nie mogę napisac "ci kappa") Z góry dziękuje
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi