Bahbros 11 Opublikowano 10 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 maja 2017 Witam zrobi mi ktos skrypt na komende? Dokładnie chodzi mi oto że : Gdy gracz wpisze /ooc Siema to na czacie pokazuje się wiadomość "Witaj Przybyszu" Z góry dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bopke 359 Opublikowano 10 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 maja 2017 command /ooc Siema: permission: gitara.siema permission message: &cnie mozesz tego zrobic! trigger: broadcast "Witaj przybyszu" wymagana permisja gitara.siema Bahbros 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KodziaK 30 Opublikowano 11 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 11 maja 2017 lub jeżeli chodziło ci o wiadomość do gracza command /ooc [<text>]: trigger: if arg 1 is "siema": send "Witaj przybyszu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bahbros 11 Opublikowano 11 maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 maja 2017 1 minutę temu, K0dziakOfSky napisał: lub jeżeli chodziło ci o wiadomość do gracza command /ooc [<text>]: trigger: if arg 1 is "siema": send "Witaj przybyszu" Ok dziena mozna pw ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KodziaK 30 Opublikowano 11 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 11 maja 2017 @Bahbros oczywiście a i nie trafiłeś z naj. odp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1 014 Opublikowano 11 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 11 maja 2017 Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Bahbros 11
Witam zrobi mi ktos skrypt na komende?
Dokładnie chodzi mi oto że :
Gdy gracz wpisze /ooc Siema to na czacie pokazuje się wiadomość "Witaj Przybyszu"
Z góry dzięki!
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi