BeLWeR 17 Opublikowano 8 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2017 Witam. Dzisiaj nagle mam problem z połączeniem na mój serwer. wyskakuje takie powiadomienie Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! _xXCichyMleczXx_ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bopke 359 Opublikowano 8 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2017 Wchodzisz z wersji normalnej czy pirackiej? Bo serwer jest ustawiony na wpuszczanie tylko premium. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BeLWeR 17 Opublikowano 11 maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 maja 2017 Nie wiem jakim cudem, ale logowalnia była na true, naprawiłem i działa już poprawnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1014 Opublikowano 11 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 11 maja 2017 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
BeLWeR 17
Witam. Dzisiaj nagle mam problem z połączeniem na mój serwer. wyskakuje takie powiadomienie
Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi