DnSu 0 Opublikowano 6 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2017 (edytowane) Ile bloków nad ziemią jest gracz? Chodzi mi o to, że dany gracz jest ileś tam bloków nad ziemią np. 30 i potem wysyła to do innego gracza który ma permisje "op" Jestem ciekaw czy da się takie coś zrobić Bo takie coś chce zrobić dla testu Edytowane 6 maja 2017 przez DnSu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1 014 Opublikowano 6 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2017 every 5 seconds: loop all players: loop blocks under loop-player: add 1 to {_b::%loop-player%} loop {_b::*}: loop-value >= 30: send "%loop-index% jest %loop-value% blokow nad ziemia" to all ops bopke 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DnSu 0 Opublikowano 6 maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 maja 2017 13 minut temu, PoweredDragon napisał: every 5 seconds: loop all players: loop blocks under loop-player: add 1 to {_b::%loop-player%} loop {_b::*}: loop-value >= 30: send "%loop-index% jest %loop-value% blokow nad ziemia" to all ops Dzieki! O to mi chodzilo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1 014 Opublikowano 6 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2017 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
DnSu 0
Ile bloków nad ziemią jest gracz?
Chodzi mi o to, że dany gracz jest ileś tam bloków nad ziemią np. 30 i potem wysyła to do innego gracza który ma permisje "op"
Jestem ciekaw czy da się takie coś zrobić
Bo takie coś chce zrobić dla testu
Edytowane przez DnSuOdnośnik do komentarza
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi