ProX3Q 23 Opublikowano 6 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2017 Witam! Chcę się dowiedzieć jak pobrać koordy gracza np. Chcę pobrać wartość koordynatu X, Y, Z lecz oddzielnie by zapisać każdą z nich do innej zmniennej w pliku JAML skryptu Jak je pobrać do zmiennej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bopke 359 Opublikowano 6 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2017 przykładowo set {z.%player%} to z-location of player i analogicznie set {y.%player%} to y-location of player oraz set {x.%player%} to x-location of player Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanKlipcio 22 Opublikowano 6 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2017 (edytowane) %x-location of player% %y-location of player% %z-location of player% Edytowane 6 maja 2017 przez PanKlipcio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1 014 Opublikowano 6 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2017 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
ProX3Q 23
Witam! Chcę się dowiedzieć jak pobrać koordy gracza np.
Chcę pobrać wartość koordynatu X, Y, Z lecz oddzielnie by zapisać każdą z nich do innej zmniennej w pliku JAML skryptu
Jak je pobrać do zmiennej?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi