tiler45 0 Opublikowano 5 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2017 (edytowane) witam zrobił by mi ktos skrypt na staty world czyli ile jest graczy na danym world czyli to ma byc tak jestes na lobby i masz po prawej stats i widzisz na jakiej mapie sa gracze jesli ktos pomoże daje ++++//Poprawiam błąd ortograficzny ~Myszak Edytowane 23 czerwca 2017 przez Myszak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1016 Opublikowano 5 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2017 Temat został przeniesiony z Skript > Pytania i problemy do Skript > Zlecenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kerpson 550 Opublikowano 6 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2017 Nie będzie to profesjonalne w skrypcie. Zakup bądź pobierz BungeeCord i polacz swoje serwer jakie chcesz z serwerem lobby W lobby pobierz plugin Scoreboard stats i tam wszystko umieść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tiler45 0 Opublikowano 7 maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 maja 2017 (edytowane) mam bunge corda tylko chce na to skrypt bo ten scorbordstats nie umiem go skonfigurowac plis napisze mi ktos taki //Poprawiam błąd ortograficzny ~Myszak Edytowane 23 czerwca 2017 przez Myszak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
tiler45 0
witam zrobił by mi ktos skrypt na staty world czyli ile jest graczy na danym world czyli to ma byc tak jestes na lobby i masz po prawej stats i widzisz na jakiej mapie sa gracze jesli ktos pomoże daje ++++
Edytowane przez Myszak//Poprawiam błąd ortograficzny ~Myszak
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi