Oedeopol 67 Opublikowano 26 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2017 Witam. Posiada ktoś może sprawdzony, bezpieczny i działający skrypt php na rejestrację użytkownika, logowanie i zapamiętywanie go? Nie musi mieć edycji profilu i takich bajerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Piotrek5565 2 Opublikowano 26 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2017 Pobierz sobie CombatLog nie skrypt ale dobrze działa polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Oedeopol 67 Opublikowano 26 kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2017 15 minut temu, Piotrek5565 napisał: Pobierz sobie CombatLog nie skrypt ale dobrze działa polecam Widzę inteligencja na poziomie noworodka Wiesz co to php synku? Gdybym chciał skrypt do mc, napisałbym temat w innym dziale. Te skrypty odnoszą się do stron internetowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Piotrek5565 2 Opublikowano 26 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2017 No może na tym nie bardzo jestem w temacie Bo mój brat jest informatykiem.. I proszę bez tego noworodka i synka.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Oedeopol 67 Opublikowano 26 kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2017 1 minutę temu, Piotrek5565 napisał: No może na tym nie bardzo jestem w temacie Bo mój brat jest informatykiem.. I proszę bez tego noworodka i synka.. Skoro nie jesteś w temacie to po co mi twoja rada? ;_; Chwalisz się czy żalisz? Nie ma za co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 boleknowak 961 Opublikowano 26 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2017 @Oedeopol najlepiej napisz własny. Własne najlepsze, ale jeśli chcesz być jak np Jahek to użyj jakiegoś z internetu. Mogę polecić Ci obejrzenie odcinka o tym u Pana Mirosława Zelenta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Oedeopol 67 Opublikowano 26 kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2017 Teraz, boleknowak napisał: @Oedeopol najlepiej napisz własny. Własne najlepsze, ale jeśli chcesz być jak np Jahek to użyj jakiegoś z internetu. Mogę polecić Ci obejrzenie odcinka o tym u Pana Mirosława Zelenta. Dzięki Obejrzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Impression 139 Opublikowano 26 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2017 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Oedeopol 67
Witam. Posiada ktoś może sprawdzony, bezpieczny i działający skrypt php na rejestrację użytkownika, logowanie i zapamiętywanie go?
Nie musi mieć edycji profilu i takich bajerów.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi