HakunekPL 2 Opublikowano 21 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2017 Witam w internecie znalazłem pewien skrypt i nie wiem jak go naprawić/sprawić by działał [link do skryptu:https://code.skript.pl/abLijkPo/] jeśli ktoś by posiadał skrypt o takim działaniu jak ten to poprosił bym o link do niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 21 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2017 (edytowane) jeśli jakiś skrypt nie działa pisz to do autora, a co do tematu to nie poprawię Ci tego skryptu dlatego, że (patrz wcześniej) Edytowane 21 kwietnia 2017 przez Nieaktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 HakunekPL 2 Opublikowano 21 kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2017 Teraz, Skrypt3r napisał: jeśli jakiś skrypt nie działa pisz to do autora, a co do tematu to nie poprawię Ci tego skryptu dlatego, że (patrz wcześniej) A napisałem do niego i odpisał że nie potrafi więc wstawiam tutaj z nadzieją że ktoś mi pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sworip 50 Opublikowano 21 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2017 4 godziny temu, HakunekPL napisał: napisałem do niego i odpisał że nie potrafi więc wstawiam tutaj z nadzieją że ktoś mi pomoże a w których linijkach są errory? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 HakunekPL 2 Opublikowano 22 kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 kwietnia 2017 16 godzin temu, sworip napisał: a w których linijkach są errory? http://screenshot.sh/n9MapdLNYdHgb tu masz screena z errorami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1016 Opublikowano 22 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 kwietnia 2017 {szpiegieg.online.%player%} {szpieg.blokada} skoro to definicja zmiennej, to musisz jej od razu przyznać wartość startową (jak w linijkach 2 i 3) {szpiegieg.online.%player%} = cośtam {szpieg.blokada} = cośtam set {szpiegowany.%arg 2%}set false set {szpieg.%player%} set false zamień na set {szpiegowany.%arg 2%} to false set {szpieg.%player%} to false if arg 1 is "stan" if arg 1 is "debug" if arg 1 is "online" else: send "&8<>----------{@tag}&8----------<>" send " &8» &aKomendy: " send " &8» &6/&ecommandpspy &7[&espy&7] [&enick&7]" send "&8<>----------{@tag}&8----------<>" zamień na if arg 1 is "stan": if arg 1 is "debug": if arg 1 is "online": stop else: send "&8<>----------{@tag}&8----------<>" send " &8» &aKomendy: " send " &8» &6/&ecommandpspy &7[&espy&7] [&enick&7]" send "&8<>----------{@tag}&8----------<>" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
HakunekPL 2
Witam w internecie znalazłem pewien skrypt i nie wiem jak go naprawić/sprawić by działał [link do skryptu:https://code.skript.pl/abLijkPo/]
jeśli ktoś by posiadał skrypt o takim działaniu jak ten to poprosił bym o link do niego
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi