xTea_199 4 Opublikowano 20 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2017 (edytowane) Komendy: » Rejestracja: /reg, /register » Logowanie: /l, /login » Ustawienie lobby: /setlogin » Usuwanie konta: /unreg, /unregister • Usuwanie konta od v1.1 Permisje: » Ustawienie lobby: setlogin.cmd Screeny: » Yml: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! » Losowe: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Download: [ciach] Usuwam pobieranie ze względu na brak szyfrowania. //Michma1707 Edytowane 3 maja 2017 przez Michma1707 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi 1 337 Opublikowano 21 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2017 (edytowane) 12h na dodanie wersji z hasłem niedostępnym w konsoli i niemożliwym do łatwego odczytania. Edytowane 21 kwietnia 2017 przez Norbi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xTea_199 4 Opublikowano 21 kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2017 nie wiem o co ci chodzi, ale wiesz może jak zrobić komendę z argumentem w którym nie można robić spacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoweredDragon 1 014 Opublikowano 21 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2017 "%arg%" contains " " Sprawdzi, czy argument zawiera spację. Skrypt sławy; wystarczy wlamanie i ma się dane do wszystkiego 4ever Dodaj hashowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrejzolekPRO 598 Opublikowano 21 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2017 Po co zapisujesz dane do zmiennych, skoro i tak trzymasz je w pliku YML? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usunięty#3468 229 Opublikowano 22 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 kwietnia 2017 ja sie pytam po co to jest? on damage of player: cancel event on break: cancel event on place: cancel event Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xTea_199 4 Opublikowano 22 kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 kwietnia 2017 nie widac? jeżeli jest lobby na innym serwerze (bunngecord) to po co wgrywać worldguarda? skoro to 6 linijek jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usunięty#3468 229 Opublikowano 22 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 kwietnia 2017 (edytowane) 3 minuty temu, xTea_199 napisał: nie widac? jeżeli jest lobby na innym serwerze (bunngecord) to po co wgrywać worldguarda? skoro to 6 linijek jest? ja nie wiem kto moze byc tak glupim by nie instalowac tych pluginow #edit to jest tylko skrypt na logowanie Edytowane 22 kwietnia 2017 przez Sewer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xTea_199 4 Opublikowano 22 kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 kwietnia 2017 właśnie widać twoją inteligętność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usunięty#3468 229 Opublikowano 22 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 kwietnia 2017 1 minutę temu, xTea_199 napisał: właśnie widać twoją inteligętność ty nie rozumiesz, ze lepiej uzyc pluginu niz skryptu? Bedzie wydajniej i bezpieczniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xTea_199 4 Opublikowano 22 kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 kwietnia 2017 (edytowane) Ale rozumiesz że nie opłaca się wgrywać 2 pluginów dla 6 linijek już skrypt zeżre mniej Edytowane 22 kwietnia 2017 przez Myszak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usunięty#3468 229 Opublikowano 22 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 kwietnia 2017 (edytowane) 16 minut temu, xTea_199 napisał: Ale rozumiesz że nie opłaca się wgrywać 2 pluginów dla 6 linijek już skrypt zeżre mniej myslalem, ze jako technik jestes dosc ogarniety, oraz ciezko wprowadzic taka osobe w rage ja i tak bym uzyl worldguarda od profesjonalisty niz zle napisany skrypt Edytowane 22 kwietnia 2017 przez Myszak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 1 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2017 Totalne dno. Tak jak widnieje dyskusja na górze to ma być skrypt na logowanie na to Twoje "Lobby" co i tak jest beznadziejne, niebezpieczne, a nie takie "bezsensowne" rzeczy co i tak w końcu ktoś zbuguje. Co do logowania to serwerek z tym skryptem szybko padnie. Dopisz aby dawało ostrzeżenie, że nic nie jest bezpieczne i hasła widać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taurtis__ 16 Opublikowano 3 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2017 Slabiutko bo mozna podejrzec wszyskie hasla i widac je na konsoli jest TYSIACE takich pluginow... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xTea_199 4 Opublikowano 3 maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 maja 2017 Ja myślę że jak ktoś umie zabezpieczyć serwer przed włamami to nic się nie stanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 3 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2017 7 minut temu, xTea_199 napisał: Ja myślę że jak ktoś umie zabezpieczyć serwer przed włamami to nic się nie stanie... Chyba pomijasz właściciela. Ten skrypt jest NIE legalny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kurotsuwa 149 Opublikowano 3 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2017 Dnia 21.04.2017 o 10:22, Norbi napisał: 12h na dodanie wersji z hasłem niedostępnym w konsoli i niemożliwym do łatwego odczytania. Nadal nie widzę tego, skrypt zostaje przeniesiony do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kurotsuwa 149 Opublikowano 3 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2017 Temat został przeniesiony z Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! do Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi