Oedeopol 67 Opublikowano 20 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2017 Witam proszę o sugestię jakiej maszyny mogę użyć dla strony internetowej z php I przydzielonym forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bopke 359 Opublikowano 20 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2017 Zależy od obłożenia tejże strony i jej złożoności w pehapie. O ile nie jest to jakiś kosmiczny kod z setkami wejść na minute to tanie hostingi stron lub vpsy powinny wystarczać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ixidi 717 Opublikowano 20 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2017 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Oedeopol 67 Opublikowano 20 kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2017 54 minuty temu, Ixidi napisał: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Wolałbym raczej ofertę roczną Godzinę temu, bopke napisał: Zależy od obłożenia tejże strony i jej złożoności w pehapie. O ile nie jest to jakiś kosmiczny kod z setkami wejść na minute to tanie hostingi stron lub vpsy powinny wystarczać. Załóżmy że chciałbym hosting elastyczny, gdzie mógłbym w dowolnej chwili zmienić jego charakter, gdyby wzrosły wejścia. W php będzie zawarte: wysylanie wiadomości mailowych, rejestracja, logowanie, koszyk, kupowanie przedmiotów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ixidi 717 Opublikowano 20 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2017 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Oedeopol 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bopke 359 Opublikowano 20 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2017 (edytowane) Do takiego zastosowania powinien wystarczyć Ci zdecydowanie choćby i taki Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 20 kwietnia 2017 przez bopke Oedeopol 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Juraso 78 Opublikowano 29 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2017 (edytowane) a ja od siebie polecę Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!//Zamykam, nie chcę odkopywać ~Myszak Edytowane 7 lipca 2017 przez Myszak Oedeopol 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Oedeopol 67
Witam proszę o sugestię jakiej maszyny mogę użyć dla strony internetowej z php I przydzielonym forum?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi