DJDark 0 Opublikowano 24 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2014 Dobra więc, chcę żeby ktoś napisał dla mnie skrypt na taki pro, hiper, extra miecz tylko co ma w nim być...-Podpalanie graczy-Jak sie kliknie prawym to uderzy piorun-Standardowo ma zadawać 1 uderzeniem tak z 2,5 serca ( nie zalaży w jakiej zbroji )-Żeby jak ktos ma ten miecz to żeby pokazywało sie np. Miecz (nick) Mam serwer 1.7.2 jak coś :)Do edycji używam NotePad++ *****A jak ktoś będzie mógł to niech wyśle cały skrypt***** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość DonFallingCookie Opublikowano 24 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2014 command /miecz: trigger: add 1 diamond sword of fire aspect 2 named "Miecz %player%" to the playeron rightclick with diamond seord: name of player's tool is "Miecz %player%": strike lightning effect at the target blockon damage of player: attacker is player: name of attacker's tool is "Miecz %attacker%": cancel event damage victim by 2.5 hearts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DJDark 0 Opublikowano 24 lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2014 A można jeszcze dodać że jak kogoś zabije to na mieczu bedzie sie pokazywało ile osób nim zabiłem i Czy jest taka możliwośc zeby mógł go opisać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbi 1337 Opublikowano 24 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2014 on join: if {zabiciamieczem.%player%} is not set: set {zabiciamieczem.%player%} to 0on death: victim is player attacker is player if name of attacker's tool contains "Miecz %attacker%": add 1 to {zabiciamieczem.%attacker%} set name of attacker's tool to "Miecz %attacker% (%{zabiciamieczem.%attacker%}%" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DJDark 0 Opublikowano 24 lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2014 Fajnie bo działa cały miecz tylka ja chcialem coś takiego ze zabije kogoś tym mieczem a potem pod jego nazwą pokaze sie ile zabił a nie działa. Jeszcze takie małe dodatki xd:-Zeby bylo widac ostatni zabitą ofiare pod nazwa miecza-I dodać to żę widać ile sie zabiło osob tym mieczem też pod nazwą.-Jak sie da to dodać zatrucie do miecza(trucizne) I to tyle więcej już nie chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SzymnYo ~ KoYGeR 69 Opublikowano 24 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2014 on death of player: attacker is player: attacker's tool is "Miecz %attacker%": add 1 to {zabiciamieczem.%attacker%} set lore of attacker's tool to "Zabici gracze: %{zabiciamieczem.%attacker%}% || Ostatnio zabity: %victim%" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DJDark 0 Opublikowano 24 lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2014 Nia działa pokazuje błąd ss:http://iv.pl/images/67006091638873404237.png Cały skrypt: command /miecz: trigger: add 1 diamond sword of fire aspect 2 named "Miecz %player%" to the playeron rightclick with diamond sword: name of player's tool is "Miecz %player%": strike lightning effect at the target blockon damage of player: attacker is player: name of attacker's tool is "Miecz %attacker%": cancel event damage victim by 3 heartson join: if {zabiciamieczem.%player%} is not set: set {zabiciamieczem.%player%} to 0on death: victim is player attacker is player if name of attacker's tool contains "Miecz %attacker%": add 1 to {zabiciamieczem.%attacker%} set name of attacker's tool to "Miecz %attacker% (%{zabiciamieczem.%attacker%}%"on death of player: attacker is player: attacker's tool is "Miecz %attacker%": add 1 to {zabiciamieczem.%attacker%} set lore of attacker's tool to "Zabici gracze: %{zabiciamieczem.%attacker%}% || Ostatnio zabity: %victim%"Prosze o pomoc.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ToNy 548 Opublikowano 24 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2014 Nia działa pokazuje błąd ss:http://iv.pl/images/67006091638873404237.png Cały skrypt: command /miecz: trigger: add 1 diamond sword of fire aspect 2 named "Miecz %player%" to the playeron rightclick with diamond sword: name of player's tool is "Miecz %player%": strike lightning effect at the target blockon damage of player: attacker is player: name of attacker's tool is "Miecz %attacker%": cancel event damage victim by 3 heartson join: if {zabiciamieczem.%player%} is not set: set {zabiciamieczem.%player%} to 0on death: victim is player attacker is player if name of attacker's tool contains "Miecz %attacker%": add 1 to {zabiciamieczem.%attacker%} set name of attacker's tool to "Miecz %attacker% (%{zabiciamieczem.%attacker%}%"on death of player: attacker is player: attacker's tool is "Miecz %attacker%": add 1 to {zabiciamieczem.%attacker%} set lore of attacker's tool to "Zabici gracze: %{zabiciamieczem.%attacker%}% || Ostatnio zabity: %victim%"Prosze o pomoc....Jak to ma dzialac? -,- name of attacker's tool is "miecz %name of attacker%" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DJDark 0 Opublikowano 24 lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2014 Jak ma działać... normalnie.name of attacker's tool is "miecz %name of attacker%" gdzie to dać ? xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 #Aperture 278 Opublikowano 24 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2014 powinno być name of attacker tool is "miecz %attacker%: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DJDark 0 Opublikowano 24 lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2014 (edytowane) powinno być name of attacker tool is "miecz %attacker%:To dalej nie działa HELP! Edytowane 24 lipca 2014 przez DJDark Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbi 1337 Opublikowano 24 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2014 name of attacker's tool contains "Miecz %player%" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DJDark 0 Opublikowano 25 lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2014 To dalej nie działa :( a może musze jeszcze cos mieć do pluginu Skript bo ja już nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość DonFallingCookie Opublikowano 25 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2014 (edytowane) Zastanówcie się, czemu nie działa?name of attacker's tool is "miecz %name of attacker%"set name of attacker's tool to "Miecz %attacker% (%{zabiciamieczem.%attacker%}%" ;) Edytowane 25 lipca 2014 przez DonFallingCookie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
DJDark 0
Dobra więc, chcę żeby ktoś napisał dla mnie skrypt na taki pro, hiper, extra miecz tylko co ma w nim być...
-Podpalanie graczy
-Jak sie kliknie prawym to uderzy piorun
-Standardowo ma zadawać 1 uderzeniem tak z 2,5 serca ( nie zalaży w jakiej zbroji )
-Żeby jak ktos ma ten miecz to żeby pokazywało sie np. Miecz (nick)
Mam serwer 1.7.2 jak coś :)
Do edycji używam NotePad++
*****A jak ktoś będzie mógł to niech wyśle cały skrypt*****
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi