options: logo: &8[&4TXT&2Manager&8]on join: {rozdzielczosc.txt.%player%} is not set wait 10 seconds send "{@logo} &6Masz 10 sekund aby wybrac rozdzielczosc tekstury, wpisz &c/txt 16 &6lub &c/txt 32" wait 10 seconds send "{@logo} &6Rozpoczynanie pobierania..."#-------------------------------------------------------------# {rozdzielczosc.txt.%player%} is not set: set {rozdzielczosc.txt.%player%} to 16#-------------------------------------------------------------# if {rozdzielczosc.txt.%player%} is 16: send texture pack from "resoucepacks/tekstura16.zip" to player send "{@logo} &6Pobrano teksture &c16x16"#-------------------------------------------------------------# if {rozdzielczosc.txt.%player%} is 32: send texture pack from "resoucepacks/tekstura32.zip" to player send "{@logo} &6Pobrao teksture &c32x32"command /txt [<text>]: trigger: arg is not set: send "{@logo} &6Wybrales teksture &c16x16" set {rozdzielczosc.txt.%player%} to 16 arg is "16": send "{@logo} &6Wybrales teksture &c16x16" set {rozdzielczosc.txt.%player%} to 16 arg is "32": send "{@logo} &6Wybrales teksture &c32x32" set {rozdzielczosc.txt.%player%} to 32 arg is "usun": clear {rozdzielczosc.txt.%player%}
Tylko nie wiem czemu nie działa :(
Pojawia mi się okno
downloading texture pack
making request... 0%
no i wisi
a jak dodałem "if file "resoucepacks/tekstura32.zip" exist:" to mi wywala błędy "resoucepacks/tekstura32.zip is not an entity type"
Pytanie
herhor67 916
Witam, mam taki kod
Tylko nie wiem czemu nie działa :(
Pojawia mi się okno
downloading texture pack
making request... 0%
no i wisi
a jak dodałem "if file "resoucepacks/tekstura32.zip" exist:" to mi wywala błędy "resoucepacks/tekstura32.zip is not an entity type"
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi