Patek 189 Opublikowano 16 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 marca 2014 Witam nie działa mi kdr z moich zmiennych ! Zmienne to {k.pvp::%player%} oraz dedy::%player%} Gdy zrobię kdr wyświetla sie "infinity "! Prosze o pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 warpath124 8 Opublikowano 16 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 marca 2014 Witam,spróbuj dać np {k.pvp.%player%} oraz {dedy.%player%} i zrób kdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 theneuetimes 522 Opublikowano 16 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 marca 2014 set {kd.%player%} to {zabojstwa.%player%} / {zgony.%player%} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Patek 189 Opublikowano 16 marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 marca 2014 Nie da się tego zrobić na moich zmiennych ;)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 warpath124 8 Opublikowano 16 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 marca 2014 set {kd.%player%} to {k.pvp::%player%} / {dedy::%player%} spróbuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sopher 418 Opublikowano 16 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 marca 2014 set {_kd.%player%} to {k.pvp::%player%} / {dedy::%player%} Jeżeli chcesz mieć pełną liczbę (bez ułamków) to tak:set {_a.%player%} to {k.pvp::%player%} parsed as integerset {_b.%player%} to {dedy::%player%} parsed as integerset {_kd.%player%} to {_a.%player%} / {_b.%player%}Wiadomość do użytkowników wyżej: wszystkie kody wstawiamy w znacznikach code. Nie mam zamiaru tego po was poprawiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Patek 189
Witam nie działa mi kdr z moich zmiennych ! Zmienne to {k.pvp::%player%} oraz dedy::%player%} Gdy zrobię kdr wyświetla sie "infinity "! Prosze o pomoc!
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi