piotrus131102 37 Opublikowano 14 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2017 Witam, chciałbym prosić o skrypt na większe obrażenia np. przeciwko potworowi &cDemon &645Lv moim zdaniem trzeba napisać coś takiego, on damage: if victim is wither skeleton: if name of victim is "&cDemon &645Lv" if player tool's has name "&cMiecz Przeciw Zarazie" lecz nie wiem co dalej i nie wiem czy dobrze napisałem trzecie jeśli xD, może zamiast nazwy zrobić z enchantem unbreaking I? pomóżcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1014 Opublikowano 14 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2017 set damage to damage+<dodatkowe obrazenia wyrazone iloscia serduszek> a poprawny warunek to: if name of player's tool is "&cMiecz Przeciw Zarazie" V: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 piotrus131102 37 Opublikowano 14 kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2017 już sobie poradziłem ale dzięki za fatygę, a tak w ogóle daje się wyłączyć health bar (plugin) na danym mobie? bo przez to nie chce mi to właśnie poprawnie działać;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KGaZ 28 Opublikowano 18 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2017 @up wytłumacz o jaki health bar ci chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1014 Opublikowano 18 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2017 Zależy jaki to plugin. Jeśli po prostu tylko od healthbarów to łatwiej go chyba usunąć. Jeśli ma jakieś dodatkowe funkcje, to powinno się dać wyłączyć te healthbary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
piotrus131102 37
Witam, chciałbym prosić o skrypt na większe obrażenia np. przeciwko potworowi &cDemon &645Lv
moim zdaniem trzeba napisać coś takiego,
on damage:
if victim is wither skeleton:
if name of victim is "&cDemon &645Lv"
if player tool's has name "&cMiecz Przeciw Zarazie"
lecz nie wiem co dalej i nie wiem czy dobrze napisałem trzecie jeśli xD,
może zamiast nazwy zrobić z enchantem unbreaking I?
pomóżcie
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi