TakiJakTy 140 Opublikowano 13 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2017 (edytowane) Witam, oto mam skrypt na komende /menu na Twoim serwerze Co on posiada takiego wyjatkowego?? - SKRYPT JEST W 100% PO POLSKU - SKRYPT JEST SPROSZCZONY Bledy: NIE ZNALEZIONO JESLI ZNAJDZIESZ TO NAPISZ MI NA PRIVE (PV) DO ZROBIENIA: Chce dodac sklep i inne rzeczy w przyslosci! DL : Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Dziękuje, pozdrawiam #Do admina mozesz poprawic blendy ortograficzne, Klawiatura ma bledy Napisz jesli poprawifles: Wrzucam na code.skript.pl i usuwam foramtowanie //Michma1707 //Ortografia ~Myszak Edytowane 18 kwietnia 2017 przez Myszak Kubalague 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ScoreBoard 2 Opublikowano 13 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2017 Haha, co to jest? Ulepszone Menu na które czekałeś? Wtf To zwykły skrypt na komendę otwierającą skrzynię // Nie chcę widzieć sklepu w twoim wykonaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KodziaK 30 Opublikowano 13 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2017 Jeżeli to jest po polsku to ja jestem ruskiem... knugi, Brudassoda i rysiek21 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ewald Opublikowano 13 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2017 Zacznijmy od tego, że na ŻADEN skrypt nie czekałem. Skrypt tak uproszczony, że więcej zajmuje info od autora niż sam skrypt Po co ten argument jeśli się do niego nie odwołujesz nigdzie? Jeśli to jest skrypt po polsku, to ja jestem prezydentem () To nie klawiatura ma błędy, tylko ty je popełniasz Dzienkuje, blendy, potszywanie --------- Gdybyś bardziej rozbudował skrypt, dodał więcej opcji, popracował nad ortografią skrypt byłby o niebo lepszy, popracuj trochę a potem udostępniaj skrypty! Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bopke 359 Opublikowano 13 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2017 Matko boska, nareszcie! To jest dokładnie takie menu jakie było mi potrzebne, i to za darmo! Dziękuję, dobrodzieju! No świetny skrypt tylko co znaczy ten cały tekst w niepolskim języku? PoweredDragon 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 13 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2017 (edytowane) To jest POLSKI? format slot 4 of player with iron sword named "&c&lB-VAGT GEAR" with lore "&aTryk her for at modtage B-VAGT GEAR" to close then run [ execute player command "/kit Bvagt"] format slot 7 of player with golden sword named "&c&lA-VAGT GEAR" with lore "&aTryk her for at modtage A-VAGT GEAR" to close then run [ execute player command "/kit Avagt"] format slot 20 of player with brick block named "&4&lTag til C-Blokken" with lore "&aTryk her for at warpe til C-Blokken" to close then run [ execute player command "/warp C-Blokken"] format slot 22 of player with brick block named "&4&lTag til B-Blokken" with lore "&aTryk her for at warpe til B-Blokken" to close then run [ execute player command "/warp B-Blokken"] format slot 24 of player with brick block named "&4&lTag til A-Blokken" with lore "&aTryk her for at warpe til A-Blokken" to close then run [ execute player command "/warp A-Blokken" Daj link do tego geniusza od którego skopiowales skrypt bo racZej nie ty napisałeś te "cosie" nie po polsku Edytowane 13 kwietnia 2017 przez Nieaktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakiJakTy 140 Opublikowano 16 kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2017 (edytowane) Jeśli wam coś nie pasuje to nic nie chejtujcie ! Bo co nie umiecie napiszać takiego skryptu Formatowanie //Michma1707 Edytowane 16 kwietnia 2017 przez Michma1707 Luki133q 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
invayczeG 0 Opublikowano 16 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2017 Nie czekałem na taki skrypt i nie spodziewałem się takiego.. Język polski - niet. Możesz się postarać, bo nie wiem czy kopiuj i wklej, czy pisałeś to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReZuX 4 Opublikowano 16 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2017 To jest kozackie, nie mogłem tego znaleźć nigdzie! Po prostu 101/10. Wszystko pięknie opisane, jest to oczywiście po polsku, Zaawansowany kod, mało jeszcze linijek w tym! Moja ostateczna opinia bez owalania się 101/10. Tylko ci coś powiem pisz więcej skryptów. Spoiler Oczywiście napisałem to dla beki, nie bierzcie tego na poważnie bo tylko beke se zrobiłem *Ja nie rusek, ale ty moze tak* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGaZ 28 Opublikowano 16 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2017 Co ten skrypt wnosi? Po tytule i wejściu w link monotonnie ruszałem kółkiem od myszki , myślałem że mi się zepsuło , wtedy całe życie zaczęło się przede mną walić, poszedłem kupić żyletki , w castoramie 2.85 polecam . zamknąłem się w łazience , kiedy wszystko zbliżało się ku rychłemu końcowi uświadomiłem sobie że nie jadłem śniadania , poszedłem do kuchni , znalazłem chleb i szynkę , wtedy doznałem jakiejś pasji w życiu , to natchnęło mnie do napicia się wody , zmotywowałem się do naprawy kółka , kiedy podszedłem pod komputer , okazało się że nie ma co do scrollowania , no i to tyle wrażeń z dzisiaj , a co do skryptu to 0/11 . creepek, Dj_Aktor i knugi 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
creepek 66 Opublikowano 17 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2017 1. Do czego prowadzi komenda /isklep6 xD 2. A co jak nie mam stworzonych tych /kit ? 3. A cobędzie jak nie mam essentails? 4. To jest po polsku? "Tag til C-Blokken" 5. Licencja jest dłuższa niż sam skrypt 6. "Jeśli wam coś nie pasuje to nic nie chejtujcie ! Bo co nie umiecie napiszać takiego skryptu" Coo? XD zobacz na mój skrypt wBans 7. Chłopie... zamiast publikować zwykłe gui to napisz coś większego i tym się pochwal, a nie skrypt na 9 linijek. 10/100000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 17 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2017 Już pisałem tu post, ale chciałbym powiedzieć, że to jest ewidentnie plagiat (no czy te "cuśki" napisał POLAK?), ale ten skrypt jest tyle warty, że naprawde powinno być dochodzenie kto go napisał xD Zgłoście to do agisa, bo chce zobaczyć!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sworip 50 Opublikowano 4 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2017 1. Nie jest do końca w 100% po polsku 2. Tak naprawdę nic takiego fajnego nie wprowadza 3. Tak naprawdę nie ma nic orginalnego oraz ciekawego Takie 1/10 Słaby rysiek21 i Allows 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SQK 3 Opublikowano 4 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2017 Licencja dłuższa od samego skrypty spróbuj to zmienić rysiek21 i _xXCichyMleczXx_ 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xNiemiecPVP! 0 Opublikowano 25 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2017 Dnia 16.04.2017 o 14:13, TheSkill napisał: Jeśli wam coś nie pasuje to nic nie chejtujcie ! Bo co nie umiecie napiszać takiego skryptu Formatowanie //Michma1707 Jezeli juz bierzesz skrypty z innych krajow to je spolszcz jedyne co zrobiles w tym skrypcie po polsku to lincencje ktora kazdy moze zrobic # Licencja najgorszego skryptu na skript.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rysiek21 2 Opublikowano 26 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2017 To jest po polsku? Jak tak to chyba we Francji ja mieszkam. A to menu to jest chyna horror sama komenda ma 8 linijek licencja ma więcej coto za skrypt #!!! Napisał bym taki w 15 sekund menu na jakie czekałeś ja się z tym tytułem nie zgadzam skrypt 0,0000000000000000001/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakiJakTy 140 Opublikowano 30 listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2017 Jezu kto pamięta jeszcze to ULEPSZONE MENU XDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesej 1 Opublikowano 19 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2017 Wryk frup warpe wrupe drom! Polsza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczqwee 7 Opublikowano 19 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2017 (edytowane) W dniu 13.04.2017 o 18:12, TheSkill napisał: Witam, oto mam skrypt na komende /menu na Twoim serwerze Co on posiada takiego wyjatkowego?? - SKRYPT JEST W 100% PO POLSKU - SKRYPT JEST SPROSZCZONY Bledy: NIE ZNALEZIONO JESLI ZNAJDZIESZ TO NAPISZ MI NA PRIVE (PV) DO ZROBIENIA: Chce dodac sklep i inne rzeczy w przyslosci! DL : Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Dziękuje, pozdrawiam #Do admina mozesz poprawic blendy ortograficzne, Klawiatura ma bledy Napisz jesli poprawifles: Wrzucam na code.skript.pl i usuwam foramtowanie //Michma1707 //Ortografia ~Myszak @TheSkill To jest PLAGIAT! ORYGINAŁ: Edytowane 14 sierpnia 2020 przez xAxee Ixidi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixidi 717 Opublikowano 19 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2017 Ten temat został uznany za plagiat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi