gnomsy 53 Opublikowano 8 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2017 Witam, mam problem z GUI. Chcę dodać kolejne strony i gdy pisze na końcu zdania np. to run "strona2 %player%" to nie dziala... Skrypt nie pokazuje błędów jednak nic się nie dzieje. Po prostu zamyka mi okno Proszę o pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1016 Opublikowano 8 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2017 Spróbuj tak: to run [execute console command "strona2 %player%"] Jeśli nie działa, to może być błąd z komendą. bopke 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 8 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2017 @up Jeśli już to: to close then run [dalszy kod] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gnomsy 53 Opublikowano 8 kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2017 1 godzinę temu, Skrypt3r napisał: @up Jeśli już to: to close then run [dalszy kod] Niestety nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KodziaK 30 Opublikowano 9 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2017 Aby użyć to close then run [make player execute "komenda"] musisz w komendzie przed otworzeniem GUI dodać wait 3 ticks u mnie się sprawdza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1016 Opublikowano 9 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2017 to close then run [wait 3 ticks]->[make player execute "komenda"] bopke 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gnomsy 53 Opublikowano 9 kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2017 10 godzin temu, K0dziakOfSky napisał: Aby użyć to close then run [make player execute "komenda"] musisz w komendzie przed otworzeniem GUI dodać wait 3 ticks u mnie się sprawdza Nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1016 Opublikowano 9 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2017 to close then run [wait 5 ticks]->[make player execute "komenda"] i wstawiasz tę komendę. Powinno działać... Jak nie, to podaj błędy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kerpson 550 Opublikowano 28 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2017 to run [execute server command "komenda %player%"] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
gnomsy 53
Witam, mam problem z GUI. Chcę dodać kolejne strony i gdy pisze na końcu zdania np. to run "strona2 %player%" to nie dziala... Skrypt nie pokazuje błędów jednak nic się nie dzieje. Po prostu zamyka mi okno Proszę o pomoc!
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi